Reiswerk Dashboard

Alle actuele arbeidsmarktinformatie over de reisbranche op één plek beschikbaar!

Wil jij weten hoeveel reisondernemingen er zijn en in welke functies de meeste reisprofessionals werken? Of voor welke functies de meeste vacatures zijn? Ben jij nieuwsgierig naar het aantal werknemers dat de branche telt en wat hun gemiddelde leeftijd is? Of hoeveel studenten er voor een toeristische opleiding kiezen en hoeveel er van hen instromen in de reisbranche?

Het Reiswerk Dashboard geeft je de antwoorden in overzichtelijke statistieken, waarbij per thema de belangrijkste trends en ontwikkelingen helder worden beschreven. Bekijk hier de belangrijkse feiten en cijfers van ons laatste arbeidsmarktonderzoek:

Reiswerk doet al jaren arbeidsmarktonderzoek zodat jij een antwoord krijgt op de volgende vragen:

  • Medewerker: Hoe scoor ik ten opzichte van het gemiddelde medewerkersprofiel in de reisbranche?
  • HR-Manager: Hoe tevreden zijn mijn medewerkers t.o.v. de landelijke gemiddelden?
  • Onderwijs: Sluit mijn opleiding beter aan op de praktijk?
  • Scholier op zoek naar een opleiding: Welke functies zijn mogelijk na een toeristische opleiding?
  • Werkzoekende: welke capaciteiten heb ik nodig om te kunnen werken in de reisbranche?
  • Werkgever: Op welke punten kan ik mijn merk verbeteren?

Rian Verkooijen, arbeidsmarktspecialist van Reiswerk: "Het Reiswerk Dashboard laat zien waar kansen liggen voor een baan in de reisbranche. Door alle relevante arbeidsmarktgegevens te koppelen is het mogelijk om na te gaan hoeveel schoolverlaters worden aangenomen op welke plekken. Dit geeft opleiders de mogelijkheid hun curriculum adequaat af te stemmen op de vraag vanuit de werkgevers. En dat is één van de belangrijke doelen van Reiswerk."

Gratis benchmark voor bedrijven!

Ben jij een werkgever in de reisbranche en wil je weten waar jouw instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers verschilt met die van branchegemiddelden, zodat je weet waar de kansen liggen voor het aantrekken en behouden van talent? Schrijf je dan hier gratis in!