AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

kyle glenn nxt5htlmlge unsplash

Arbeidszaken

Jouw werk is ons werk!

Op deze pagina lees je alles wat je wilt weten op het gebied van arbeidszaken binnen de reisbranche. Denk hierbij aan de cao reisbranche, ziekte & verzuim, de arbocatalogus, verlof en vitaliteit.

Cao & Arbeidsvoorwaarden

Je wilt op de hoogte blijven van alles wat te maken heeft met arbeidsvoorwaarden en cao in de reisbranche. We helpen je graag op weg met relevante informatie.

african 3797852 1920(1)

Gezond & Veilig werken

Een veilige werkplek en een gezonde werkomgeving zijn de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering. Reiswerk helpt met een concreet stappenplan voor het hybride werken maar ook met een branche specifieke RI&E en arbocatalogus.

007

Ziekte & Verzuim

Het is vaak hard werken in de reisbranche en dat gebeurt ook met hart en ziel. Echter waar mensen werken, kan ziekteverzuim voorkomen. Wil je meer weten over het voorkomen of over het begeleiden tijdens ziekte, lees dan verder.

stress 334226789

Hoe blijf ik
fit & vitaal?

Wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie. Voor zowel de werkgever als medewerker prettig. Aan die vitaliteit kan je allebei wat doen. Hoe? Lees verder!

mindfulnessstenenzee
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.