kyle-glenn-nxt5htlmlge-unsplash.jpg

Arbeidszaken

Jouw werk is ons werk!

Op deze pagina lees je alles wat je wilt weten op het gebied van arbeidszaken binnen de reisbranche. Denk hierbij aan de cao reisbranche, ziekte & verzuim, de arbocatalogus, verlof en vitaliteit.

Cao & Arbeidsvoorwaarden

Blijf op de hoogte van alles wat te maken heeft met arbeidsvoorwaarden en de cao reisbranche. Voor de reisbranche hebben de ANVR en de vakbonden FNV en CNV vier cao's afgesproken. Op deze pagina vind je informatie over de cao's die gelden in de reisbranche.

african-3797852_1920(1).jpg

Gezond & Veilig werken

Een veilige werkplek en een gezonde werkomgeving zijn de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering. Reiswerk helpt met een concreet stappenplan voor het hybride werken maar ook met een branche specifieke RI&E en arbocatalogus.

007.jpg

Ziekte & Verzuim

Het is vaak hard werken in de reisbranche en dat gebeurt ook met hart en ziel. Echter waar mensen werken, kan ziekteverzuim voorkomen. Wil je meer weten over het voorkomen of over het begeleiden tijdens ziekte, lees dan verder.

stress_334226789.jpg

Hoe blijf ik
fit & vitaal?

Wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie. Voor zowel de werkgever als medewerker prettig. Aan die vitaliteit kan je allebei wat doen. Hoe? Lees verder!

mindfulnessstenenzee.jpg
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.