Employability

Doe jij je werk met plezier? Als je 's ochtends opstaat, denk je dan: 'Yes, ik mag vandaag weer naar mijn werk?' En denk je dat je over tien jaar nog steeds zoveel plezier in je werk zult hebben?
Dit zijn belangrijke vragen waar je af en toe eens bij stil kunt staan. Want de wereld verandert. Ons werk verandert en ook de organisaties waarin wij werken veranderen. Hoe ga jij daar als reisprofessional mee om? Hoe ziet jouw toekomst in de reisbranche eruit?

Destination: your future!
Duurzame inzetbaarheid betekent dat je op een gezonde, productieve en gemotiveerde wijze wil én kan blijven werken tot aan je pensioen, binnen of buiten je huidige organisatie. Je gezondheid, een uitdagende baan waarin jij je talenten kunt ontplooien en een goede balans tussen werk en privé zijn daarbij heel belangrijk. De Reiswerk Employabilityscan helpt je om daar inzicht in te krijgen. De scan is een check of je klaar bent voor je eigen toekomst en geeft je inzicht en handvatten om je eigen inzetbaarheid te vergroten. De inzichten die de scan je geven helpen jou om regie te hebben en te houden over jouw eigen loopbaan. De employabilityscan is gratis voor werkgevers en werknemers in de reisbranche.

Neem de regie over je eigen loopbaan en doe de scan
Het invullen van de scan duurt ongeveer 15 minuten. Je ziet de resultaten van de scan direct na het invullen op je scherm. Deze kun je downloaden, opslaan en printen. Je ontvangt ook een uitgebreide digitale rapportage vol inspiratie, tips en suggesties voor jouw persoonlijke ontwikkeling, je carrièrekeuzes en je duurzame inzetbaarheid. Hier vind je een voorbeeld van zo'n rapportage. Alleen jij krijgt de uitkomsten van de Employabilityscan. Jij bepaalt of je de resultaten wilt delen met je leidinggevende of niet.
Klik hier om naar de Reiswerk Employabilityscan te gaan.

Meer weten?

Wil je meer tips en inspiratie om te werken aan je eigen inzetbaarheid? Lees dan dit Inspiratiedocument. Wil je als leidinggevende tips hoe jij een medewerker die de resultaten van de scan met je wil delen kunt begeleiden en kunt helpen bij het werken aan de eigen inzetbaarheid? Lees dan de tips voor leidinggevenden. Wil je meer weten over de Reiswerk Employabilityscan? Neem dan contact met ons op.