HR Expertmeeting - Hoe trekken we nieuw talent aan voor de reisbranche?

17 maart 14:00

Down Under, Ravensewetering 1, Nieuwegein (gratis parkeren tegenover de locatie)

Reiswerk organiseert op donderdag 17 maart de eerste expertmeeting van 2022 voor de HR-professionals van 14.00 tot 16.00 uur, met aansluitend een borrel tot 17.30 uur. Het thema van de meeting is “Hoe trekken we nieuw talent aan voor de reisbranche?".

De meeting vindt plaats bij Down Under in Nieuwegein en deelname is gratis. 

Details

Reiswerk organiseert op donderdag 17 maart de eerste expertmeeting van 2022 voor de HR-professionals van 14.00 tot 16.00 uur met aansluitend een borrel tot 17.30 uur. Het thema van de meeting is “Hoe trekken we nieuw talent aan voor de reisbranche?". 
 
De krapte in de arbeidsmarkt leidt ook in de reisbranche tot problemen. Reiswerk besteedt dit jaar veel aandacht aan de uitdaging om openstaande vacatures in te vullen en de reissector weer aantrekkelijk te maken. We organiseren daarom meerdere HR-meetings rondom dit thema.
 
In deze eerste interactieve meeting komen de gevolgen van de krappe arbeidsmarkt aan bod. Wat is de impact en hoe kunnen we gezamenlijk als branche nieuw talent enthousiasmeren en aantrekken voor de reissector. In juni organiseren we een vervolg HR-meeting waarin we dieper ingaan op de verschillende mogelijkheden die er zijn voor jouw reisbedrijf.
 
In het inhoudelijke deel van deze meeting gaan we in op de arbeidsmarktcampagne die Reiswerk gaat opstarten. Samen met onze partner Brt Communicatie geven we een eerste inkijk in de opzet en invulling van de campagne. Hiervoor is jullie input als HR-professionals van essentieel belang; waar zit de krapte, naar wie zijn we op zoek? Het bijwonen van deze meeting en het meedenken vanuit het werkveld is belangrijk voor het kunnen uitvoeren van een goede en succesvolle campagne.
 
Tevens is er genoeg ruimte voor het onderling uitwisselen van ervaringen en best-practices. We sluiten af met een gezellige netwerkborrel.

Wil je samen met andere HR-professionals en ons sparren over dit belangrijke thema? Schrijf je dan in! Laten we deze uitdaging als branche gezamenlijk aanpakken.

De meeting vindt plaats bij Down Under in Nieuwegein en deelname is gratis.

Meer informatie of vragen?
Heb je vragen over deze expertmeeting? Of onderwerpen die je graag zou willen terugzien? Neem dan contact op met Barbara Brons, Programmamanager HR & Arbeidszaken bij Reiswerk, via barbara@reiswerk.nl.

Meer evenementen

19 sep 16:00

Ravensewetering 1, Nieuwegein

Indian Summer Borrel

Op 19 september nodigen we alle HR-professionals en managers van reisbedrijven, het toeristisch onderwijs en onze andere relaties uit voor onze Indian S...

Lees verder

1 okt 13:00

Storkstraat 24, Leusden

Workshop: Timemanagement

Tijd om de touwtjes in handen te nemen! Ben jij bij deze, speciaal op maat gemaakte, workshop voor de reisbranche? Krijg praktische tips en tools o...

Lees verder
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.