AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

HR Expertmeeting - thema: Employee Journey

7 oktober 14:00

Down Under, Ravensewetering 1, Nieuwegein (gratis parkeren tegenover de locatie)

Reiswerk organiseert op donderdag 7 oktober 2021, tussen 14:00 en 17:30 uur een expertmeeting voor de HR-professional binnen de reisbranche. Het thema voor de meeting is Employee Journey. Lisa de Schepper (Head of People & Change bij Sunweb Group) en Coen Bertens (oud-directeur Efteling) komen vertellen over hun ervaringen en geven concrete voorbeelden uit de praktijk. De meeting vindt ditmaal fysiek plaats bij Down Under in Nieuwegein en deelname is gratis. 

Details

Reiswerk organiseert op donderdag 7 oktober 2021, tussen 14:00 en 17:30 uur een expertmeeting voor de HR-professional binnen de reisbranche. Het thema voor de meeting is Employee Journey. De meeting vindt ditmaal fysiek plaats bij Down Under in Nieuwegein en deelname is gratis. 

Het programma
14.00 uur - Welkom door Reiswerk                                                                                

14.15 uur - Lisa de Schepper – Head of People & Change Sunweb

Lisa de Schepper is Head of People & Change bij Sunweb Group. Dagelijks houdt zij zich bezig met de vraag hoe je werk slimmer n leuker kunt maken. Werk is immers de plek waar we het grootste deel van onze tijd besteden en samenkomen om te bouwen, te ontwikkelen en bij te dragen aan de maatschappij. Drie jaar lang werkte zij voor verschillende grote organisaties om de onboarding te verbeteren, leer- en ontwikkeltrajecten te begeleiden en nieuwe manieren van werken te stimuleren. Bij Sunweb Group is ze in de lead van de culturele transformatie en verantwoordelijk voor de algehele Employee Experience.

Lisa neemt ons mee in de People strategie van Sunweb Group. Centraal staat de vraag: ‘Hoe bouw je een Employee Experience gedreven organisatie waar mensen zichzelf volledig naar het werk kunnen brengen?’. Aan de hand van concrete voorbeelden wordt duidelijk hoe zich dit vertaalt naar alle aspecten van de Employee Journey: onboarding, werving & selectie, performance, leren & ontwikkelen en offboarding. Ook krijgen we een inkijkje in hoe Sunweb Group de Employee Experience meetbaar maakt.

15.00 uur - Coen Bertens – oud-directeur Efteling: Talent in Ontwikkeling
Coen Bertens is 23 jaar werkzaam geweest bij de Efteling. De eerste 10 jaar als Controller. Na 10 jaar kwam hij erachter dat zijn talent en passie liggen bij de gast en medewerker. Hij heeft de overstap gemaakt naar het management en diverse managementposities bekleed binnen de Efteling, waarvan de laatste 7 jaar in directie posities. In zijn laatste positie heeft hij als Directeur Park leiding gegeven aan 2.300 enthousiaste en gepassioneerde collega’s. Hij is het meest trots op de award “Meest klantvriendelijke organisatie” die de Efteling in 2019 heeft ontvangen. Een kroon op het werk voor zijn collega’s en hemzelf. Sinds maart 2021 is Coen als zelfstandige begonnen.
 
Coen gaat ons in een inspiratiesessie meenemen in het verleden en heden van de Efteling. Waarna hij uitgebreid gaat vertellen over de totstandkoming, implementatie en borging van de missie en visie van de Efteling. Middels een tool en een helder cultuurprogramma wordt de doorvertaling van de organisatiedoelen naar persoonlijke doelen gemaakt. Hoe koers je dagelijks op het realiseren van deze doelen. Tevens wordt stilgestaan bij de werving en selectie van medewerkers door de Efteling.

15.45 uur - Koffie & Thee break

16.00 uur - Interactief gedeelte
Wat neem je mee en wat wil je delen?

16.30 uur - Reiswerk ontwikkelingen en vragen                                                  
Speerpunten en thema’s voor de komende periode bij Reiswerk.
Wat leeft er binnen de reisbranche? Waar ligt de focus op de komende periode en wat zijn de uitdagingen op HR-gebied.                  

17.00 uur - Borrel en napraat!                                                    

17.30 uur - Einde HR Expertmeeting

Meer informatie of vragen?
Heb je vragen over deze expertmeeting? Of onderwerpen die je graag zou willen terugzien? Neem dan contact op met Barbara Brons, Programmamanager HR & Arbeidszaken bij Reiswerk, via barbara@reiswerk.nl.

Meer evenementen

15 mei 2024

13:00 - 16:00

Storkstraat 24, Leusden

Workshop: AI toepassen in je werk

Het is niet langer de vraag óf AI ons werk zal veranderen, maar hoe snel het ons werk be&i...

Lees verder
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.