Indian Summer Borrel

19 september 16:00

Down Under ,
Ravensewetering 1,
3439 ZZ Nieuwegein

Schrijf je in
pexels-sebastian-coman-photography-1598188-3475616.jpg

Op 19 september nodigen we alle HR-professionals en managers van reisbedrijven, het toeristisch onderwijs en onze andere relaties uit voor onze Indian Summer Borrel! Netwerken in een ongedwongen sfeer aan het water, terwijl de zon langzaam ondergaat en je geniet van een verfrissend drankje.

Ben je erbij?

De Indian Summer Borrel vindt plaats bij Down Under in Nieuwegein. Een prachtige locatie die recentelijke helemaal is vernieuwd. Vanaf 16 uur ben je van harte welkom. We zullen de borrel kort starten met de resultaten van het imago-onderzoek dat wij momenteel uitvoeren.

Deelname is uiteraard gratis! Schrijf je wel even in, zodat we het aantal personen goed kunnen inschatten.

Ben je HR-professional, manager of eigenaar? Wij organiseren voorafgaand aan deze borrel een resultaatbespreking van het imago-onderzoek inclusief masterclass employer branding. Interesse? Klik dan hier.

Meer evenementen

1 okt 13:00

Storkstraat 24, Leusden

Workshop: Timemanagement

Tijd om de touwtjes in handen te nemen! Ben jij bij deze, speciaal op maat gemaakte, workshop voor de reisbranche? Krijg praktische tips en tools o...

Lees verder

10 okt 13:00

Storkstraat 24, Leusden

Workshop: Diversiteit en Inclusie

Hoe divers en inclusief is jouw organisatie nu eigenlijk echt? Vaak denken we dat we er al zijn met een goede man/vrouw verhouding, maar is dat alles? Zeker ...

Lees verder
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.