VOL! Workshop - Effectiever communiceren voor young professionals

23 november 2023

effectiefcommuniceren

Let op: deze workshop is volgeboekt. Inschrijven kan alleen nog voor de wachtlijst. Zodra iemand zich afmeldt, komt er een plekje vrij en nemen we contact met je op.

Effectief communiceren is essentieel voor young professionals in de reisbranche. Je hebt te maken met klanten, collega's en leveranciers uit alle hoeken van de wereld. Door effectief te communiceren, creëer je een positieve ervaring en bouw je relaties op.

Wat leer je tijdens deze workshop?

Ben jij de young professional die klaar is voor de volgende stap in jouw carrière? Wil jij leren hoe je effectiever communiceert met je collega's, leidinggevenden en stakeholders? Dan is deze workshop voor jou!

In deze workshop leer je:

  • Je eigen communicatiestijl en die van de ander te doorgronden
  • Hoe je je communicatie afstemt op de ander
  • Hoe je meer regie neemt in gesprekken
  • Hoe je effectief doorvraagt

 

De workshop is interactief en praktijkgericht. Je leert door te doen en te oefenen. Zo kun je de vaardigheden meteen in de praktijk toepassen.

Deze workshop is geschikt voor:

  • Young professionals met een aantal jaar werkervaring
  • Young professionals die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière

Details

Datum: 23 november 2023

Tijd: 13.00 – 16.30 uur

Spreker: Coen Ploegmakers

Kosten: Early Bird €129,- p.p. t/m 14 oktober. Vanaf 15 oktober €149,- p.p. Neem je iemand uit je organisatie mee? Dan krijgt diegene nog eens 10% korting!

Deelnemers: Minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers.

Let op: deze workshop is volgeboekt. Inschrijven kan alleen nog voor de wachtlijst. Zodra iemand zich afmeldt, komt er een plekje vrij en nemen we contact met je op.

Wie is Coen Ploegmakers?

Coen Ploegmakers, een gedreven professional met jarenlange ervaring in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, teamwerk en effectieve communicatie. Zijn carrière begon als een loopbaancoach en specialist in arbeidsmobiliteit, maar gedurende de afgelopen twee decennia heeft Coen zich voornamelijk gericht op het inspireren van teams en het begeleiden van managers en leidinggevenden binnen organisaties.

Regelmatig gidst hij ook jong talent of trainees, door middel van leuke leerprogramma’s, door hun eerste werkervaring heen. 

Coen's trainingsaanpak is uniek en verfrissend. Bij hem draait alles om plezier, variatie, boeiende werkvormen en zo min mogelijk droge theorie. Hij moedigt deelnemers altijd aan om te leren door te doen en te ervaren. In zijn trainingen krijg je geen eindeloze theoretische lezingen maar word je uitgedaagd om actief aan de slag te gaan en echte resultaten te boeken. Het gaat niet alleen om praten over verandering, maar om daadwerkelijk verandering teweegbrengen. 

 

Meer info of vragen

Heb je vragen over deze workshop? Neem dan contact op via info@reiswerk.nl

Meer evenementen

1 okt 2024

13:00 - 16:30

Storkstraat 24, Leusden

Workshop: Timemanagement

Tijd om de touwtjes in handen te nemen! Ben jij bij deze, speciaal op maat gemaakte, worksho...

Lees verder

4 jul 2024

11:00 - 12:00

Webinar: Nieuwe cao reisbranche, wat betekent dit voor mij?

In mei 2024 hebben werkgeversorganisatie ANVR en vakbonden CNV en FNV een breed pakket aan nieuwe...

Lees verder
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.