AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

FAQ &
Contact 

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen. Grote kans dat je vraag daar bij staat. Niet? Neem dan even contact met ons op.

directory 1495843 1920

Veelgestelde vragen

Wekelijks krijgen we diverse vragen binnen. Hier vind je antwoord op de belangrijkste en meest gestelde vragen aan Reiswerk.

Filter

Hoe onderzoekt Reiswerk arbeidsmarktcijfers van de reisbranche?

Reiswerk is een samenwerking gestart met ABF Research, waarbij de koppeling met de CBS Registratie eerder al relevante cijfers opleverde over onder andere de werkgelegenheid in de branche, die sinds 2016 weer terug is op het niveau van voor de crisis. Deze cijfers worden aangevuld met de gegevens uit de enqutes die door werkgevers en medewerkers in de branche zijn ingevuld. 

Heb je vragen over het arbeidsmarktonderzoek? Mail ons dan gerust!

Waar vind ik alle cijfers over de arbeidsmarkt reisbranche/reisbedrijven?

Een uitgebreid overzicht met handige infographics van de arbeidsmarktcijfers van Reiswerk is te vinden op https://arbeidsmarktcijfers.reiswerk.nl/dashboard/.

Heb je vragen over het arbeidsmarktonderzoek? Mail ons dan gerust!

Waar vind ik cijfers over de werkgevers in de reisbranche?

Een uitgebreid overzicht met handige infographics van alle cijfers over de werkgevers (bedrijfstypes, aantallen bedrijven, vestigingen, de bedrijfsgrootte, belangrijke HR-thema’s, secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelmogelijkheden en belangrijkste eigenschappen en cultuurwaarden) in de reisbranche vind je hier: https://arbeidsmarktcijfers.reiswerk.nl/dashboard/Werkgevers/

Heb je vragen over het arbeidsmarktonderzoek? Mail ons dan gerust!

Waar vind ik cijfers over de medewerkers in de reisbranche?

Een uitgebreid overzicht met handige infographics van alle cijfers over de medewerkers (FTE en dienstverbanden, geslacht, opleiding, leeftijd, functies, aantal jaren ervaring en ziekteverzuim) in de reisbranche vind je hier: https://arbeidsmarktcijfers.reiswerk.nl/dashboard/Medewerkers.

Heb je vragen over het arbeidsmarktonderzoek? Mail ons dan gerust!

Geen antwoord op je vraag? 
Stuur ons een bericht