Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

FAQ &
Contact 

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen. Grote kans dat je vraag daar bij staat. Niet? Neem dan even contact met ons op.

directory 1495843 1920

Veelgestelde vragen

Wekelijks krijgen we diverse vragen binnen. Hier vind je antwoord op de belangrijkste en meest gestelde vragen aan Reiswerk.

Filter

Hoe kan ik mijn opleiding nog beter af stemmen op de praktijk?

Reiswerk Facts & Figures laat jou precies zien op welke skills de instroom nog tekort schiet. Het kan een afweging zijn om bepaalde skills meer, beter of op een andere manier op te nemen in het curriculum.
Als het een keuze is om juist bepaalde skills niet te behandelen in het curriculum is het handig dit te vermelden in de schoolgids.

Hoe kan ik meer praktijkvoorbeelden in mijn lesprogramma's integreren?

Reiswerk motiveert en faciliteert in het contact tussen opleidingen en bedrijfsleven om zoveel mogelijk samen te werken. Opleidingen blijven beter bij in de razendsnelle ontwikkelingen in de reisbranche en bedrijfsleven wil graag betrokkenheid en invloed op het opleidingsprogramma. Op de pagina "aansluiten onderwijs op beroepspraktijk" vind je de voorbeelden van innovatieve opleidingsprogramma’s die succesvol gebleken zin in de samenwerking onderwijs/bedrijfsleven.
 
Ps. wil je ook genoemd worden in dit rijtje, beschrijf dan jouw opleidingsproject dat in samenwerking en invloed met het bedrijfsleven is ontwikkeld en stuur dit naar info@reiswerk.nl. Dan plaatsen wij dit op de website.

Wat is mijn SEPR-diploma waard, nu SEPR niet meer bestaat?

Een SEPR diploma bestaat uit theorie over de reisbranche en praktijkervaring. De eisen voor een SEPR diploma zijn vastgesteld door het reisbedrijfsleven. SEPR blijft voorlopig een (h)erkend diploma in de reisbranche.

Hoe groot is de kans dat studenten een baan vinden in de reisbranche?

Reiswerk Facts & Figures laat jou precies zien hoeveel studenten er vanuit een bepaalde studierichting een baan hebben gevonden in de reisbranche.

Geen antwoord op je vraag? 
Stuur ons een bericht