mindfulnessstenenzee.jpg

Hoe blijf ik
fit & vitaal?

Hoe blijf ik fit & vitaal?

Wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie. Voor zowel de werkgever als medewerker prettig. Aan die vitaliteit kan je allebei wat doen. Hoe? Lees verder!

stenenstapel.jpg

In de voortdurend veranderende en dynamische reisbranche, is vitaliteit een belangrijk thema. Maar hoe blijf je vitaal? En hoe houd je medewerkers productief?

Dat is deels een verantwoordelijkheid van de medewerkers zelf: een gezonde leefstijl is een eerste voorwaarde voor blijvende vitaliteit. Echter ook als werkgever kan je een belangrijke rol spelen bij het productief en veerkrachtig houden van je medewerkers.

Een prettige werksfeer en goede collegiale samenwerking geeft medewerkers veel positieve energie. Ook bij persoonlijke tegenslag is het fijn om collega's én een leidinggevende te hebben die je steunt. Wanneer medewerkers het gevoel hebben gehoord te worden op zowel persoonlijk als werkgerelateerd vlak, geeft dit voldoening.

De mogelijkheid om invloed te hebben op verschillende vlakken geeft een gevoel van autonomie; denk hierbij aan werktijden indelen maar ook de ruimte om je werk naar eigen inzicht uit te voeren.

Daarnaast is een gezonde levenstijl belangrijk. Stimuleer en promoot waar mogelijk beweging en gezonde voeding. Lees voor meer tips verder op onze verdiepende pagina's over vitaliteit, een goede werk/privé balans en werkgeluk.

Vitaliteit

Werken aan gezondheid en vitaliteit is voor iedereen anders. Motivatie, ontspanning, voldoende eten en drinken zijn b...

Lees verder

Een goede werk/privé balans

Je hebt een goede balans als je werk goed samen gaat met je privéleven. Hierdoor kan je genieten van je priv&e...

Lees verder

Werkgeluk

Werkgeluk is de mate van tevredenheid, voldoening en positieve emoties die je ervaart in je werk. Een belangrijk onde...

Lees verder
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.