Je bent jouw baan kwijt, wat nu?

Wanneer je jouw baan in de reisbranche kwijtraakt, kun je bij Reiswerk terecht voor informatie over opleidingen & trainingen, vacatures of bijvoorbeeld het aanvragen van de Reiswerk Profiel Analyse. Hiermee hopen we een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van jouw kansen op de arbeidsmarkt. Ook vind je bij ons goede sollicitatietips

Als je wilt weten wat jouw rechten zijn op bijvoorbeeld een werkeloosheidsuitkering bij ontslag, dan kun je het beste een kijkje nemen op de website van het UWV: www.uwv.nl

Ad-hoc inzetbaar mobiliteitscentrum Reiswerk

In het geval van faillissement van jouw werkgever, kan Reiswerk ook ineens een grote groep mensen op weg helpen naar (nieuw en duurzaam) werk. 

Zo heeft Reiswerk in 2013 intensieve ervaring opgedaan met het "samen werken aan werk" na het faillissement van OAD Groep. In dat jaar is er een samenwerking tot stand gekomen tussen gemeente, UWV, ANVR, Reiswerk, vakbond De Unie en diverse andere stakeholders om medewerkers na faillissement van hun werkgever op weg te helpen naar ander werk.

Op basis van deze ervaringen heeft Reiswerk een ad-hoc inzetbaar mobiliteitscentrum ontwikkeld, wat kan worden ‘uitgerold’ in het geval van faillissement van een reisbedrijf. Dit mobiliteitscentrum ligt ‘op de plank’ en wordt uitgerold wanneer hier behoefte aan is. Voor meer informatie hierover neem je contact op met Miranda Wiltenburg, projectmanager Arbeidszaken bij Reiswerk, via miranda@reiswerk.nl.

Agenda & Events

13 mrt
Workshop Functiewaardering Maart 2018 (VOL)
Van 2:00 tot 4:00 bij Baarn (kantoor Reiswerk)
22 mrt
Meetup: Inzicht in gedrag (Reiswerk Profiel Analyse)
Van 2:00 tot 4:00 bij Locatie Reiswerk,
Baarnsche Dijk 10, Baarn
29 mrt
HR Expertmeeting Maart 2018
Van 1:00 tot 5:30 bij Down Under, Ravensewetering 1, Nieuwegein

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze projectmanager Arbeidszaken, Miranda Wiltenburg via miranda@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?