Scholingsmogelijkheden

De reisbranche biedt veel diagonale doorgroeimogelijkheden. Zo zijn er veel professionals die gestart zijn als reisadviseur en nu naar een HRM functie zijn gegroeid. Belangrijk is dat je een baan kiest die bij jou past. Vraag een Reiswerk Profiel Analyse aan om inzicht te krijgen in jouw gedrag en motivatie. Kijk ook eens op onze vacaturesite om te zien welke banen/functies en werkgevers je aanspreken en kom zo tot je shortlist.

Opleidingenbank

Kijk in de Reiswerk Opleidingenbank om te zien of er een opleiding is die jou begeleidt naar je droombaan. Je kunt de opleidingen filteren op onderwerp en niveau. Bezoek vooral eerst een informatieavond of open dag of neem op andere wijze contact met de opleider op om te zien of dit de beste opleiding is voor jou.

Cursussen, trainingen en masterclasses

In de Reiswerk Opleidingenbank vind je cursussen en trainingen die je op weg kunnen helpen naar jouw droombaan in de reiswereld. Kijk ook eens op de Reiswerk Agenda. Daar vind je alle evenementen en masterclasses die we de komende tijd organiseren, speciaal voor alle professionals die werken in de reisbranche. Deelname aan deze trainingen, events en masterclasses is gratis.

19 jun
Travel Industry Speeddate
Van 2:00 tot 6:00 bij ANWB Reizen (theater) 
Taurusavenue 18 Hoofddorp
4 okt
Reiswerk Learning Event 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden
4 okt
Uitreiking Reiswerk Learning Innovation Award 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze manager Zsuzsika Oostinjen-Belovics via zsuzsika@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?