Loopbaanscan en Employabilityscan

Reiswerk heeft een loopbaanscan en een employabilityscan ontwikkeld om jou te helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan of een volgende stap in je carrière. Beide scans zijn gratis voor medewerkers in de reisbranche.

Loopbaanscan

De loopbaanscan laat jou precies zien of jij op de juiste plek en in de juiste functie zit. De scan laat jouw talenten zien en welke taakgebieden daarbij passen. Ook laat de scan zien in wat voor werkomgeving jij het best zou passen.
Lees hier meer

Employabilityscan

Doe jij je werk met plezier? Als je 's ochtends opstaat, denk je dan: 'Yes, ik mag vandaag weer naar mijn werk?' En denk je dat je over tien jaar nog steeds zoveel plezier in je werk zult hebben? Dit zijn belangrijke vragen waar je af en toe eens bij stil kunt staan. Want de wereld verandert. Ons werk verandert en ook de organisaties waarin wij werken veranderen. Hoe ga jij daar als reisprofessional mee om? Hoe ziet jouw toekomst in de reisbranche eruit?
Lees hier meer

Destination: your future!

Duurzame inzetbaarheid betekent dat je op een gezonde, productieve en gemotiveerde wijze wil én kan blijven werken tot aan je pensioen, binnen of buiten je huidige organisatie. Je gezondheid, een uitdagende baan waarin jij je talenten kunt ontplooien en een goede balans tussen werk en privé zijn daarbij heel belangrijk. De Reiswerk Employabilityscan helpt je om daar inzicht in te krijgen. De scan is een check of je klaar bent voor je eigen toekomst en geeft je inzicht en handvatten om je eigen inzetbaarheid te vergroten. De inzichten die de scan je geven helpen jou om regie te hebben en te houden over jouw eigen loopbaan. De employabilityscan is gratis voor werkgevers en werknemers in de reisbranche.

Neem de regie over je eigen loopbaan en doe de scan

Het invullen van de scan duurt ongeveer 15 minuten. Je ziet de resultaten van de scan direct na het invullen op je scherm. Deze kun je downloaden, opslaan en printen. Je ontvangt ook een uitgebreide digitale rapportage vol inspiratie, tips en suggesties voor jouw persoonlijke ontwikkeling, je carrièrekeuzes en je duurzame inzetbaarheid. Hier vind je een voorbeeld van zo'n rapportage. Alleen jij krijgt de uitkomsten van de Employabilityscan. Jij bepaalt of je de resultaten wilt delen met je leidinggevende of niet.

De Reiswerk Employabilityscan vind je hier.
 

Meer weten?

Wil je meer tips en inspiratie om te werken aan je eigen inzetbaarheid? Lees dan dit Inspiratiedocument. Vragen? Neem contact op met Rian Verkooijen, arbeidsmarktspecialist van Reiswerk via rian@reiswerk.nl

Aankomende events

4 okt
Reiswerk Learning Event 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden
4 okt
Uitreiking Reiswerk Innovative Learning Award 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden
11 okt
HR Expertmeeting: Ontwikkelen van medewerkers
Van 1:00 tot 5:30 bij Down Under
Ravensewetering 1 
3439 ZZ Nieuwegein

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Rian Verkooijen via rian@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?