Ik wil mezelf ontwikkelen

Je werkt in de reisbranche en je wilt jezelf ontwikkelen. Prima, want stilstand betekent over het algemeen achteruitgang. En dat geldt zeker in een sterk veranderende branche als de reisbranche! We helpen je graag bij je ontwikkeling en laten je zien welke stappen je kunt zetten om verder te komen en met plezier te blijven werken in de reiswereld.     

Wat wil ik?

Elke ontwikkeling begint bij de vraag wat je wilt en wat je kunt. Reiswerk heeft een paar tools ontwikkeld die je bij je zoektocht kunnen helpen.

Aan de slag!
 

Reiswerk Loopbaanscan

Wil je inzicht in je drijfveren en in welke rol jij het beste functioneert? Doe dan de Reiswerk Loopbaanscan.

Aan de slag!
 

Reiswerk Employabilityscan

Wil jij antwoord op de vraag of jij doet waar je goed in bent, of je klaar bent voor de toekomst en of de balans tussen werk en privé bij jou in orde is? Doe dan de Reiswerk Employabilityscan.

Aan de slag!
 

Bij blijven en scholingsmogelijkheden

Hoe blijf je bij in een sterk veranderende branche? Reiswerk laat je graag zien wat jij zelf kunt doen, zonder dat je het je een cent kost. Daarnaast laten we je ook graag zien wat je (betaalde) scholingsmogelijkheden zijn.

Aan de slag!
 

Onderzoek doen / promoveren

Wil jij onderzoek doen naar ontwikkelingen in de reisbranche? We helpen je graag op weg.

Aan de slag!

Medewerker van de toekomst

Hoe ziet de reisprofessional van de toekomst eruit? We hebben onderzocht aan wat voor type medewerkers de reisbranche behoefte heeft.

Meer weten

Waar heb jij een vraag over?