Hoe blijf ik bij?

Om bij te blijven in de snel veranderende reiswereld, kun je zelf veel doen, zonder dat je dat geld kost. Een paar tips:

• Start met het intensiveren van je netwerk, door middel van LinkedIN, andere social media kanalen en meer.
• Welke bloggers volg jij al? Door middel van vaak korte artikelen doe je nieuwe ideeën op en blijf je bij (kijk bijvoorbeeld op sites zoals TravelNext, Tnooz of Twinkle.
• Beschikt jouw reisbedrijf over intranet? Zo ja, wordt dit kanaal al ingezet om kennis te delen? Of wordt het hoognodig eens tijd?
• Webinars zijn hot. Je kunt achter jouw pc deelnemen en zo je kennis verrijken. Een voorbeeld? Reiswerk organiseerde er 4 in 2016, die je nog steeds kunt terugkijken.
• Neem deel aan interne en externe trainingen en stel vooraf doelen voor jezelf. Deel de verkregen kennis met je collega’s. Zo leren zij ook weer en maak jij in je hoofd een mooie samenvatting.
• Neem eens een kijkje in de keuken van… een interne collega? Een vakgenoot bij een andere organisatie? Blijf je blik verbreden, ook buiten jouw reisbedrijf!
• Bij een zeepkistsessie heb je vast wel een beeld. Praat jouw collega’s eens bij over een actueel thema bij jullie in de kantine. En laat jezelf niet tegenhouden door op een zeepkist te gaan staan!
• Organiseer stand-ups als start van de werkdag of werkweek!
• Hoe vaak organiseren je collega’s en jij nog een brainstormsessie zonder vooraf dichtgetimmerde agenda? Ga de hei op!
• Ontvang jij onze nieuwsbrief al? Zo krijg je de laatste ontwikkelingen in travel, interviews met spraakmakende CEO’s van binnen en buiten de branche en alle bijeenkomsten en events die jou helpen om aangehaakt te blijven in de reiswereld gratis en voor niets in je mailbox!
 

Gratis events en bijeenkomsten op reiswerk.nl

In de Reiswerk agenda vind je de verschillende gratis events die wij organiseren. Wil je je liever thuis of vanuit je laptop bijscholen? Dan kun je je aanmelden voor één of meerdere van onze jaarlijkse webinars die wij organiseren voor medewerkers in de reisbranche. Deze webinars zijn ook online te bekijken. Heb jij behoefte aan informatie over een bepaald thema? Laat het ons weten! Als een bepaald onderwerp vaak genoemd wordt, bekijken wij de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een webinar. Mail je informatiebehoefte aan Rian Verkooijen, arbeidsmarktspecialist, via rian@reiswerk.nl.

Scholingsmogelijkheden

De reisbranche biedt veel diagonale doorgroeimogelijkheden. Zo zijn er veel professionals die gestart zijn als reisadviseur en nu naar een HRM functie zijn gegroeid. Kijk in de Reiswerk Opleidingenbank om te zien of er een opleiding is die jou begeleidt naar je droombaan. Zoek op onderwerp, niveau en klik door tot de opleiding van je keuze. Bezoek vooral eerst een open dag of neem op andere wijze contact met de opleider op om te zien of dit de beste opleiding is voor jou.

Interessante blogs

4 okt
Reiswerk Learning Event 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden
4 okt
Uitreiking Reiswerk Innovative Learning Award 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden
11 okt
HR Expertmeeting: Ontwikkelen van medewerkers
Van 1:00 tot 5:30 bij Down Under
Ravensewetering 1 
3439 ZZ Nieuwegein

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Rian Verkooijen via rian@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?