Employabilityscan

Doe jij je werk met plezier? En denk je dat je over tien jaar nog steeds plezier zult hebben in je werk? Bied jouw huidige baan genoeg uitdaging en is de balans tussen je werk en privéleven goed? De Reiswerk employabilityscan geeft antwoord op deze vragen. De wereld en zeker de reisbranche verandert in rap tempo. En daarmee ook jouw werk en het reisbedrijf waar jij werkt! Hoe ga jij daar als reisprofessional mee om? En hoe ziet jouw toekomst in de reisbranche eruit?

Destination: your future!

Duurzame inzetbaarheid betekent dat je op een gezonde, productieve en gemotiveerde wijze wil én kan blijven werken tot aan je pensioen, binnen of buiten je huidige organisatie. Je gezondheid, een uitdagende baan waarin jij je talenten kunt ontplooien en een goede balans tussen werk en privé zijn daarbij heel belangrijk. De employabilityscan helpt je om daar inzicht in te krijgen. De scan is een check of je klaar bent voor je eigen toekomst en geeft je inzicht en handvatten om je eigen inzetbaarheid te vergroten. De inzichten die de scan je geven helpen jou om regie te hebben en te houden over jouw eigen loopbaan. De employabilityscan is gratis voor werkgevers en werknemers in de reisbranche.

Neem de regie over je eigen loopbaan en doe de scan

Het invullen van de scan duurt ongeveer 15 minuten. Je ziet de resultaten van de scan direct na het invullen op je scherm. Deze kun je downloaden, opslaan en printen. Je ontvangt ook een uitgebreide digitale rapportage vol inspiratie, tips en suggesties voor jouw persoonlijke ontwikkeling, je carrièrekeuzes en je duurzame inzetbaarheid. Jij bepaalt of je de resultaten wilt delen met je leidinggevende of niet. Klik hier om naar de employabilityscan te gaan.

Meer weten?

Wil je meer tips en inspiratie om te werken aan je eigen inzetbaarheid? Lees dan dit Inspiratiedocument. Heb je vragen of wil je meer weten over de Reiswerk employabilityscan? Neem dan contact op met Zsuzsika Oostinjen-Belovics, projectmanager Leren & Employability bij Reiswerk via zsuzsika@reiswerk.nl.

4 okt
Reiswerk Learning Event 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden
4 okt
Uitreiking Reiswerk Innovative Learning Award 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden
11 okt
HR Expertmeeting: Ontwikkelen van medewerkers
Van 1:00 tot 5:30 bij Down Under
Ravensewetering 1 
3439 ZZ Nieuwegein

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze manager Zsuzsika Oostinjen-Belovics via zsuzsika@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?