Reiswerk Mobiliteitscentrum

Ben jij als reisprofessional de afgelopen tijd getroffen door failissement van je werkgever? Wij helpen je graag verder met een volgende stap op de arbeidsmarkt. Je vindt op deze pagina verschillende initiatieven die we speciaal voor jou hebben ontwikkeld en waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Jouw werk is ons werk! 

Reiswerk.nl

Reiswerk.nl is hét startpunt voor (het vervolg van) jouw carrière in de reisbranche. Hier vind je de grootste vacaturebank van de reisbranche, een overzicht van gratis bijeenkomsten, sollicitatie- en netwerktips en nog veel meer. Jouw werk is ons werk!

Je kunt ook terecht op werk.nl. Hier vind je een grote algemene vacaturebank, links naar diverse testen (zoals competentie- en beroepentesten), diverse online trainingen en sollicitatietips. Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste arbeidsmarktontwikkelingen, ook in jouw eigen regio.

Grip op je loopbaan!

De door Reiswerk ontwikkelde loopbaanscan helpt je bij het maken van keuze over je loopbaan. Klik hier voor meer info over de gratis loopbaanscan en vraag hem direct aan. Na afloop van de digitale scan ontvang je een persoonlijk rapport met adviezen en suggesties die gebaseerd zijn op jouw mogelijkheden, gedachten en voorkeuren.
Ben je daarnaast geïnteresseerd in een workshop waarin volop loopbaanadvies wordt gegeven? Houd dan deze pagina goed in de gaten, want zodra er trainingen in de agenda staan dan vind je ze hier. 

Volg een sollicitatietraining!

Benieuwd hoe je het maximale kunt halen uit jouw sollicitatiebrief en c.v.? Hoe je diverse social media kanalen actief kunt inzetten in jouw zoektocht naar een nieuwe baan? En welke andere vormen van solliciteren je zou kunnen inzetten, zoals een videosollicitatie? Volg dan een sollicitatietraining! Houd deze pagina in de gaten voor data van trainingen bij jou in de buurt en meld je direct online aan! 

(Digitale) banenmarkt

Wil jij speeddaten met werkgevers / uitzendbureaus en jezelf fysiek of digitaal presenteren aan werkgevers die op zoek zijn naar nieuw talent? Kom naar de (digitale) banenmarkt! Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe data en meld je aan zodra deze gepland staan! 

Workshop: Je bent je eigen merk!

Personal branding, hoe doe je dat? Kom er meer over te weten tijdens de workshop ‘Je bent je eigen merk’. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe data!

Aan de slag!

Reiswerk Loopbaanscan

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze manager Arbeidszaken, Miranda Wiltenburg via miranda@reiswerk.nl.

Agenda & Events

9 nov
HR Expertmeeting November 2017
Van 1:30 tot 5:30 bij Down Under, Nieuwegein
13 mrt
Workshop Functiewaardering Maart 2018
Van 2:00 tot 4:00 bij Baarn (kantoor Reiswerk)

Waar heb jij een vraag over?