Opleidings- en omscholingsmogelijkheden

De reiswereld is op zoek naar Techtalenten, Data-fanaten, E-commerce- en online marketing experts! Daarnaast is er behoefte aan mensen met een commerciële instelling, teamworkers, en business- en productdevelopers met een pro-actieve, flexibele en klantgerichte instelling. Voel jij je aangesproken in één of meer van bovenstaande punten? Dan maak je zeker kans op een leuke baan in de reisbranche.

Het is belangrijk dat je een baan kiest die bij je past. En dat jouw persoonlijkheid past bij de gevraagde talenten in de reisbranche. Er zijn verschillende tests en scans in omloop om te zien wat voor werk er bij je past. Kijk ook eens in onze vacaturebank om te zien welke banen/functies en werkgevers je aanspreken en kom zo tot je shortlist.

Welke opleidingen kan ik volgen?

Een opleiding in IT, econometrie, commerciële economie of online marketing vormen een goede basis voor het werken in de reisbranche.

Kijk in de Reiswerk Opleidingenbank om te zien of er een opleiding is die jou klaarstoomt voor je droombaan.

Welke cursussen en trainingen kan ik volgen?

In de Reiswerk Opleidingenbank vind je cursussen en trainingen die je kunnen helpen op weg naar jouw droombaan in de reiswereld. Kijk ook eens in onze Agenda. Daar vind je alle trainingen, events en masterclasses die we de komende tijd organiseren, speciaal voor alle professionals die (willen) werken in de reisbranche. Deelname hieraan is gratis.

SEPR is Gestopt

LET OP! SEPR is per 1 januari 2017 definitief gestopt! Het is niet meer mogelijk om een examen SEPR te doen of een diploma aan te vragen.
Meer informatie

Aankomende events

19 jun
RSC Speeddate
Van 2:00 tot 6:00 bij ANWB Reizen (theater) 
Taurusavenue 18 Hoofddorp
4 okt
Reiswerk Learning Event 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden
4 okt
Uitreiking Reiswerk Learning Innovation Award 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Rian Verkooijen via rian@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?