Opleidings- en omscholingsmogelijkheden

De reiswereld is op zoek naar Techtalenten, Data-fanaten, E-commerce- en online marketing experts! Daarnaast is er behoefte aan mensen met een commerciële instelling, teamworkers, en business- en productdevelopers met een pro-actieve, flexibele en klantgerichte instelling. Voel jij je aangesproken in één of meer van bovenstaande punten? Dan maak je zeker kans op een leuke baan in de reisbranche.

Het is belangrijk dat je een baan kiest die bij je past. En dat jouw persoonlijkheid past bij de gevraagde talenten in de reisbranche. Er zijn verschillende tests en scans in omloop om te zien wat voor werk er bij je past. Kijk ook eens in onze vacaturebank om te zien welke banen/functies en werkgevers je aanspreken en kom zo tot je shortlist.

Welke opleidingen kan ik volgen?

Een opleiding in IT, econometrie, commerciële economie of online marketing vormen een goede basis voor het werken in de reisbranche.

Kijk in de Reiswerk Opleidingenbank om te zien of er een opleiding is die jou klaarstoomt voor je droombaan.

Welke cursussen en trainingen kan ik volgen?

In de Reiswerk Opleidingenbank vind je cursussen en trainingen die je kunnen helpen op weg naar jouw droombaan in de reiswereld. Kijk ook eens in onze Agenda. Daar vind je alle evenementen en masterclasses die we de komende tijd organiseren, speciaal voor alle professionals die (willen) werken in de reisbranche. Deelname aan deze trainingen, events en masterclasses is gratis.

SEPR is Gestopt

LET OP! SEPR is definitief per 1 januari 2017 gestopt! Het is niet meer mogelijk om een examen SEPR te doen of een diploma aan te vragen.
Meer informatie

Aankomende events

13 mrt
Workshop Functiewaardering Maart 2018 (VOL)
Van 2:00 tot 4:00 bij Baarn (kantoor Reiswerk)
22 mrt
Meetup: Inzicht in gedrag (Reiswerk Profiel Analyse)
Van 2:00 tot 4:00 bij Locatie Reiswerk,
Baarnsche Dijk 10, Baarn
29 mrt
HR Expertmeeting Maart 2018
Van 1:00 tot 5:30 bij Down Under, Ravensewetering 1, Nieuwegein

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Rian Verkooijen via rian@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?