Ik zoek een opleiding

Als je je middelbare schoolopleiding hebt afgerond en je wilt werken in de reisbranche dan kun je kiezen voor een toeristische opleiding. Er zijn diverse mbo- en hbo-opleidingen toerisme in Nederland. Aan een aantal universiteiten in Nederland kun je ook een bachelor of master Toerisme doen.

Uit het arbeidsmarktonderzoek dat Reiswerk al jaren doet blijkt dat er steeds meer mensen met een opleiding online marketing, (marketing)communicatie, econometrie, commerciƫle economie en IT in de reisbranche instromen. Dit zijn dan ook goede vervolgopleidingen als jij graag wilt gaan werken in de reisbranche. De reisbranche is digital, online en tech: met een scholing op die drie aspecten heb je een voorsprong bij het vinden van een baan in de reisbranche.

Wil jij je omscholen?

Zou je graag willen werken in de reisbranche en wil je je daarom omscholen? Kijk dan bij Omscholingsmogelijkheden.

Opleiding zoeken

Op zoek naar een opleiding? Bekijk het uitgebreide aanbod in onze opleidingenbank.

Vragen?

Heb je vragen over opleidingen en scholingsmogelijkheden in de reisbranche? Stel je ze aan Zsuzsika Oostinjen -Belovics, projectmanager Leren & Employability van Reiswerk, via zsuzsika@reiswerk.nl.

SEPR is Gestopt

LET OP! SEPR is definitief per 1 januari 2017 gestopt! Het is niet meer mogelijk om een examen SEPR te doen of een diploma aan te vragen.
Meer informatie

Aankomende events

22 mrt
Meetup: Inzicht in gedrag (Reiswerk Profiel Analyse)
Van 2:00 tot 4:00 bij Locatie Reiswerk,
Baarnsche Dijk 10, Baarn
29 mrt
HR Expertmeeting Maart 2018
Van 1:00 tot 5:30 bij Down Under, Ravensewetering 1, Nieuwegein
3 apr
Workshop: Betere business in een purpose-economy
Van 1:00 tot 5:30 bij Afwisselend bij ANVR (Baarn) en Synergie (Utrecht)
 

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze manager Zsuzsika Oostinjen-Belovics via zsuzsika@reiswerk.nl.
 

Waar heb jij een vraag over?