Hoe vind ik een stage?

Een stage geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met het werken in de reiswereld. Je kunt ontdekken welke functies en werkzaamheden wel en welke niet bij je passen. En als je een goede match hebt met je stagebedrijf, kun je er met een beetje geluk misschien zelfs wel een baan aan overhouden!
Maar hoe vind je nu die goede stagematch? Het begint bij jou. Het is belangrijk dat je weet wat voor stage je wilt lopen en waarom. Vervolgens zoek je daar een geschikt stagebedrijf bij. Als jij dat stagebedrijf duidelijk kunt vertellen waarom deze stage bij jou past en waarom ze jou moeten aannemen als stagiaire, dan vergroot je jouw kansen op een goede stageplek!

Stage zoeken

Op zoek naar een goede stageplek? Bekijk het uitgebreide aanbod van diverse reisbedrijven in onze stagebank. Op stagemarkt.nl vind je meer informatie over hoe je je voorbereid op een stage.

Leerbedrijf

Volg je een toeristische mbo-opleiding? Dan is het belangrijk dat je stage loopt bij een erkend leerbedrijf. Een erkend leerbedrijf is een bedrijf dat leerlingen op mbo-niveau mag opleiden. Op Stagemarkt.nl kun je checken of een reisbedrijf een erkend leerbedrijf is. SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkent leerbedrijven en helpt (reis)bedrijven bij het vinden en begeleiden van mbo-studenten op de werkvloer.
 

Meer informatie

Aankomende events

22 mrt
Meetup: Inzicht in gedrag (Reiswerk Profiel Analyse)
Van 2:00 tot 4:00 bij Locatie Reiswerk,
Baarnsche Dijk 10, Baarn
29 mrt
HR Expertmeeting Maart 2018
Van 1:00 tot 5:30 bij Down Under, Ravensewetering 1, Nieuwegein
3 apr
Workshop: Betere business in een purpose-economy
Van 1:00 tot 5:30 bij Afwisselend bij ANVR (Baarn) en Synergie (Utrecht)
 

Waar heb jij een vraag over?