Hoe vind ik een stage?

Een stage geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met het werken in de reiswereld. Je kunt ontdekken welke functies en werkzaamheden goed bij je passen. En als je een goede match hebt met je stagebedrijf, kun je er met een beetje geluk misschien zelfs wel een baan aan overhouden!
Maar hoe vind je nu die goede stagematch? Het begint bij jou. Het is belangrijk dat je weet wat voor stage je wilt lopen en waarom. Vervolgens zoek je daar een geschikt stagebedrijf bij. Als jij dat stagebedrijf duidelijk kunt vertellen waarom deze stage bij jou past en waarom ze jou moeten aannemen, dan vergroot je jouw kansen op een goede stageplek!

Stage zoeken

Op zoek naar een goede stageplek? Bekijk het uitgebreide aanbod van diverse reisbedrijven in onze stagebank

Leerbedrijf

Volg je een toeristische mbo-opleiding? Dan is het belangrijk dat je stage loopt bij een erkend leerbedrijf. Een erkend leerbedrijf is een bedrijf dat leerlingen op mbo-niveau mag opleiden. Op Stagemarkt.nl kun je checken of een reisbedrijf een erkend leerbedrijf is. SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkent leerbedrijven en helpt (reis)bedrijven bij het vinden en begeleiden van mbo-studenten op de werkvloer.
 

Aankomende events

4 okt
Reiswerk Learning Event 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden
4 okt
Uitreiking Reiswerk Innovative Learning Award 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden
11 okt
HR Expertmeeting: Ontwikkelen van medewerkers
Van 1:00 tot 5:30 bij Down Under
Ravensewetering 1 
3439 ZZ Nieuwegein

Waar heb jij een vraag over?