Openstaande vacatures? Naamsbekendheid vergroten? Laten zien dat je je inzet voor duurzaamheid? Verzeker jouw reisbedrijf nog vóór 13 februari van deelname aan de Travel Challenge! Stuur een email naar info@reiswerk.nl

Gezocht: leden voor de werkveldcommissies van de E-Academy

Travel-College-man-2_1.jpg.jpg

Gezocht: leden voor de werkveldcommissies van de E-Academy
Door het partnership van Reiswerk in de e-Academy, zijn er sinds 2019 al bijna 50 e-learnings op het gebied van e-commerce en online marketing opgenomen in Travel College. En dit aantal blijft groeien! De learnings worden veel door jullie gevolgd. Dat is natuurlijk niet zo gek gezien de online ontwikkelingen in onze branche.
De inhoud, richting en profielen van deze e-learnings worden mede bepaalt door leden uit de werkveldcommissies. We zijn dan ook opzoek naar vertegenwoordigers uit de reisbranche voor n of meerdere van deze commissies. Ben jij een specialist in de reisbranche op het gebied van e-commerce, online marketing, e-data of e-ICT? Dan zoeken we jou! Het kost je slechts een paar uur per jaar aan tijd maar is van groot belang voor de toekomst!

Interesse of meer weten? Neem contact op met Laura Mooi, Programmamanager leren & ontwikkelen via laura@reiswerk.nl

Samenwerking met de e-Academy
Nadat Reiswerk eind 2018 het gratis online leerplatform Travel College lanceerde, lanceerde Thuiswinkel begin 2019 de e-Academy. Waar in Travel College de focus ligt op soft skills en reisbranche specifieke trainingen, ligt de focus bij de e-Academy op het ontwikkelen van e-learnings op het gebied van e-commerce.

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.