04-06-2014 Pinterest Minicursus op TravelNext.nl

Dagelijks zijn miljoenen gebruikers actief op Pinterest. Ze verkennen hun interesses, verbinden zich met personen en merken, raken geïnspireerd en georganiseerd en kopen zelfs producten direct vanaf de site. Hoewel inmiddels bekend is dat Pinterest voor een grote waarde kan zorgen, zien velen nog niet hoe ze voor hun bedrijf praktisch gebruik kunnen maken van dit platform. Daarom een TravelNext Pinterest online cursus. Let’s start Pinning!

In de vierdelige mini cursus van Nienke Krook op TravelNext.nl bekijken we effectieve manieren om Pinterest in te zetten ter promotie van je bedrijf/merknaam in een online wereld die steeds meer visueel wordt. Na deze serie zullen we binnen de reisbranche kijken naar succesvolle praktijkvoorbeelden.

Bekijk hier de introductie van de minicursus Pinterest!

Over Nienke Krook

Nienke Krook is fervent reiziger en meervoudig expat, momenteel in Londen. Ze schrijft als The Travel Tester over onafhankelijk en betekenisvol reizen, waarbij ze anderen aanmoedigt zelf te ervaren hoe reizen je leven kan verrijken. Naast reisverhalen kun je op haar site ook regelmatig informatie en tips over reisbloggen vinden. Als Pinterest Trendwatcher doet zij verslag van alle ontwikkelingen op het gebied van Pinterest voor TravelNext.


Delen
Deel met: Een contactpersoon
Of deel via: