Maak kennis met de leerlijn 'Respectvol gedrag op de werkvloer' in Travel College

Respect_2.jpg.jpg

Respect voor elkaar hebben is een must en n van de belangrijkste voorwaarden voor een goede samenwerking op de bedrijfsvloer. Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend en nog niet bij elk bedrijf een standaard onderdeel van de bedrijfscultuur. Eerder schreven wij al twee artikelen over dit belangrijke onderwerp, nu staat er ook een hele leerlijn klaar in Travel College: Respectvol gedrag op de werkvloer.

In de leerlijn vind je verschillende trainingen die in gaan op onderwerpen zoals sociale veiligheid en intimidatie op de werkvloer maar ook omgaan met agressie en samenwerken aan integriteit komen aan bod. Deze trainingen helpen jou en je collega’s stuk voor stuk om bewuster te worden van respectvol gedrag, een van de belangrijkste bouwstenen is voor een veilige en prettige werkomgeving.

De komende weken besteden wij elke week aandacht aan een specifieke module uit deze leerlijn. Dit omdat aandacht en bewustwording van dit onderwerp, belangrijk is voor iedereen!

Wil je meer weten? Lees dan ook onze artikelen over ongewenst gedrag op de werkvloer en de vertrouwenspersoon op je werk of start direct met leren op Travel College!

Deze leerlijn is aangeboden door onze samenwerkingspartner SkillsTown, d online opleider voor professionals.    

Bron: SkillsTown

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.