Module van de week in Travel College: Influencer Marketing

Iedere week besteden we extra aandacht aan een module in Travel College van Stichting Reiswerk. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie.
 
Influencer marketing
Je ziet ze op social media vast geregeld langskomen: influencers die mooie reizen en hotels aanprijzen, en waar ze een jaloersmakend aantal reacties op krijgen. Ook jouw reisorganisatie kan influencers inzetten om de doelgroep te bereiken en hun gedrag te benvloeden. En dit is, wanneer we straks weer mogen reizen, essentieel in jouw marketingstrategie. Maar hoe kun je dit nu het beste aanpakken? En ook niet onbelangrijk: hoe zorg je ervoor dat jullie influencer marketingcampagnes duidelijke branding- en saleseffecten bereiken? Twee experts geven je de belangrijkste theorien en praktische handvatten voor een succesvolle influencer marketingstrategie. Nieuwsgierig? Ga dan snel aan de slag met de e-learning: Influencer Marketing.
 
Benieuwd? Ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.