Module van de week in Travel College: Introductie in AI voor e-commerce

26 feb 2021

Artificial Intelligence klonk heel lang als iets uit science-fiction films, maar inmiddels is het veel meer dan dat. Ook in de marketing maken we veel gebruik van AI, maar weet jij er al iets van?

Introductie in AI voor e-commerce
Wist je dat je met Artificial Intelligence (AI) een gepersonaliseerd aanbod realiseert voor je klanten? Dit bijvoorbeeld door suggesties op basis van beeldherkenning of een 24/7 klantenservice met een chatbot. Hierdoor wordt je reisaanbod niet alleen persoonlijker, maar de positieve klantervaringen schieten ook omhoog. Interessant? Volg dan de nieuwe e-learning: Introductie in AI voor e-commerce. Met behulp van theoretische en pakkende praktijkvoorbeelden leer je van experts waarom AI relevant is voor jouw reisorganisatie.

Travel College
Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
 
Benieuwd? Ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.