Openstaande vacatures? Naamsbekendheid vergroten? Laten zien dat je je inzet voor duurzaamheid? Verzeker jouw reisbedrijf nog vóór 13 februari van deelname aan de Travel Challenge! Stuur een email naar info@reiswerk.nl

Module van de week in Travel College: Introductie in SEA

Tegenwoordig is Search Engine Advertising niet meer weg te denken uit elk marketing plan. Maar weet jij al hoe je het goed kan inzetten? 

SEA
Wil je aan de slag met betaalde advertentiecampagnes, maar heb je geen idee welke soorten er zijn? Laat staan welke passen binnen de online marketingstrategie van jouw reisorganisatie? Dan doe je er goed aan de gloednieuwe e-learning: Introductie in SEA te volgen. Search Engine Advertising (SEA) klinkt makkelijker dan het is, het vakgebied wordt namelijk steeds complexer (lees: uitdagender) doordat Google continu nieuwe advertentietypen en functionaliteiten lanceert. Maar laat je vooral niet afschrikken, want er zal een wereld voor je opengaan.

Travel College
Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
 
Benieuwd? Ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl
 

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.