Module van de week in Travel College: Mindfulness op het werk

Kan jij wel wat meer 'zen' gebruiken tijdens je kantooruren? Luister dan eens naar onze 'mindfulness op het werk'-podcast.

Mindfulness op het werk
Werk kan een grote bron van voldoening zijn. Het voelt goed om te presteren en in je kracht te staan. Tegelijkertijd is werk ook de grootste bron van stress. Je vraagt veel van jezelf en er ook wordt ook veel van je gevraagd. Daarnaast brengt de coronacrisis op dit moment ook veel onzekerheid met zich mee. Goed nieuws: er is een eenvoudige manier om je stress te verminderen! Hoe? Door mindfulness. In de podcast: ‘mindfulness op het werk’ ga je in 30 minuten ervaren en verkennen wat mindfulness is en ontdek je wat de wetenschap aantoont over de effecten van mindfulness op je werk. Je leert bewuster in het leven te staan waardoor je minder stress ervaart, k als je aan het werk bent!

Travel College
Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
 
Benieuwd? Ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.