Module van de week in Travel College: Ontspanningsoefeningen bij stress

Het thuiswerken en de coronacrisis levert voor veel mensen de nodige stress op. Gelukkig hebben we op Travel College een paar handige oefeningen staan om weer even te ontspannen! 

Ontspanningsoefeningen bij stress
Het aantal burn-out klachten groeit al sinds 2014. Het zal je niet verbazen dat de coronacrisis nog eens voor een extra stijging zorgt: mensen maken zich zorgen over hun baan, hun financile situatie en hun veranderende thuis- en werksituatie. Voorkomen is beter dan genezen en het zijn vaak al kleine hulpmiddelen die helpen om een burn-out te voorkomen. Heb je last van stress? In de e-learning: Ontspanningsoefeningen bij stress op Travel College leer je in 30 minuten eenvoudige maar waardevolle lichamelijke en geestelijke ontspanningsoefeningen.

Travel College
Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
 
Benieuwd? Ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.