Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

Module van de week in Travel College: Psychische belasting bij thuiswerken

18 feb 2021

Kan jij omgaan met het thuiswerken? Maar ben je ook bang om het contact met je collega's te verliezen, door de digitale afstand? Zorg dan dat je onze essential Psychische belasting bij thuiswerken volgt.

Psychische belasting bij thuiswerken
We werken al bijna een jaar zoveel mogelijk thuis. In het begin was dat misschien nog urenlang op je eetkamerstoel aan de keukentafel. Maar inmiddels heb je waarschijnlijk de juiste werkplek weten te creren. Onderschat alleen ook niet de psychische belasting van thuiswerken. Aan langdurig op afstand van je collega’s werken zijn namelijk risico’s verbonden, zoals het verlies van verbondenheid. In de essential: Psychische belasting bij thuiswerken leer je welke risico’s er nog meer zijn en hoe je deze kan minimaliseren.  

Travel College
Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
 
Benieuwd? Ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.