Module van de week in Travel College: Scan Communicatie

Het zal geen verrassing voor je zijn dat we zonder goede communicatie nergens zijn. Daarom besteden we deze week extra aandacht aan de module scan Communicatie in Travel College.

Scan Communicatie
De manier waarop we communiceren, blijkt in de praktijk een van de belangrijkste factoren van ons functioneren te zijn. Maar zeg nou zelf: dat is niet altijd even makkelijk, en al helemaal tijdens de corona crisis waarin je continu op afstand van je collega’s werkt. Ben je benieuwd naar hoe jij communiceert? Met de scan ‘Communicatie’ krijg je daar inzicht in, en leer je meteen wanneer bepaalde communicatiestijlen extra van belang zijn. En daar heb je natuurlijk elke dag iets aan.
 
Travel College
Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
 
Benieuwd? Ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.