Module van de week in Travel College: Skills Assessment De Paskamer

Wil jij graag een breed skillsprofiel van jezelf hebben? Zonder dat je direct aan je opleiding of branche bebonden zit? Dan hebben wij de oplossing voor je!

De Paskamer
Met het Skills Assessment De Paskamer kan jij als reisprofessional je eigen skillsprofiel samenstellen. Nadat je jouw skills, eigenschappen en werkstijlen in kaart hebt gebracht, krijg je suggesties voor beroepen die op deze skills aansluiten. Dit geeft je een breder perspectief op je skills en mogelijkheden zonder dat je opleiding of de branche waarin je werkt bepalend is. En dat is, in deze onzekere tijd, een heel waardevol inzicht. Skills Assessment De Paskamer is onderdeel van de Reiswerk toolkit Snel weer aan het werk en is beschikbaar in Travel College vanuit een samenwerking met het programma House of Skills.

Travel College
Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
 
Benieuwd? Ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl

 

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.