Module van de week in Travel College: Social Media

Hoe maakt jouw organisatie gebruik van social media? Hebben jullie daar al een degelijke strategie achter zitten? Volg nu onze e-learning over social media bij Travel College. 

Social Media
Hoe zet je een ijzersterke strategie op voor jouw reisorganisatie met behulp van social media zodat je jouw verkoop vergroot? Welke kanalen zijn er allemaal en voor welke doelgroepen zijn die geschikt? In de e-learning: Social Media krijg je een aantal praktische handvatten die je gaan helpen om deze vragen te beantwoorden. En ben je na het volgen van de e-learning opzoek naar nog wat meer praktische tips? Lees dan blog over social media geschreven door Cindy Melching!

Travel College
Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
 
Benieuwd? Ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.