Nieuwe cursussen Agile Transformatie, E-commerce, Business Engels en Netwerken in Travel College

shutterstock_760329709_bewerkt.jpg.jpg

Onlangs lanceerde Reiswerk de (gratis) online leeromgeving Travel College. Hier kunnen alle medewerkers uit de reisbranche gratis deelnemen aan online (micro) cursussen en webinars. Online leren is praktisch en kun je doen waar en wanneer je maar wilt. Zo leer je snel en op een efficinte manier meer over een specifiek thema. Ruim 300 medewerkers zijn in de afgelopen 3 weken al van start gegaan! Het aanbod binnen Travel College is continu in beweging. Deze maand vind je 4 nieuwe e-learning cursussen en webinars in Travel College. Welke dat zijn lees je hier!

Webinar “Agile Transformatie”

Werken in de reiswereld is continu aan verandering onderhevig. Om hier zo goed mogelijk in mee te bewegen, wordt er in de reisbranche steeds meer agile gewerkt. Maar wat is dat nu precies? Hoe kun je als organisatie transformeren om wendbaarder en effectiever te worden? In het webinar Agile Transformatie leer je heel kort de theorie rond agile en kom je meer te weten over welke stappen je kunt nemen om te transformeren. Start nu jouw transformatie!

E-learning “E-commerce”

Een andere nieuwe cursus is de basis e-learning e-commerce! Duik in de wereld van het online verkopen van producten en diensten en leer de fijne kneepjes van het vak. Met waardevolle en bruikbare tips die zorgen voor een hogere conversie. Ga nu direct aan de slag!

P.s. wist je dat Reiswerk op 22 november aanstaande een digital marketing & e-commerce expertmeeting organiseert? Je kunt je nog inschrijven. Doe dat hier!

E-learning “Business Engels”

Binnen deze e-learning vind je typische uitdrukkingen gekoppeld aan herkenbare situaties. Succes met het verbreden van jouw Engelse Business skills! Start learning now!

Webinar “Werken aan je netwerk”

Ook nieuw deze maand in Travel College is het webinar “Werken aan je netwerk”. Het verstevigen van een netwerk vergroot onder meer je kansen op carrire succes. Veel leerplezier! Netwerk ze!

Vragen?
Travel College biedt een mooie perfecte basis voor de ontwikkeling van medewerkers in de reisbranche! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@reiswerk.nl

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.