Schrijf je nu in voor de workshop 'Verbind verschillende generaties op de werkvloer' Meer informatie & inschrijven.

Ontwikkeling naar nieuwe baan met Travel College

03 jun 2020

Travel College vrouw 4.jpg

Ben jij een medewerker in de reisbranche en heb jij je baan verloren of dreig jij je baan te verliezen als gevolg van de Corona crisis? Bij Reiswerk helpen wij jou graag verder met ondersteuning in jouw ontwikkeling naar een nieuwe baan.

Op ons online leerplatform Travel College, zijn verschillende modules en leerlijnen toegevoegd die je verder kunnen helpen in deze zoektocht. Hoe bouw je een goed netwerk op? Hoe kan je jezelf profileren? Welke skills bezit je die je kunnen helpen in je volgende baan? Maar er zijn ook meer inhoudelijke modules aanwezig in bijvoorbeeld online marketing, welke een eerste stapje kunnen zijn tot een omscholing naar een andere functie of branche.
 
Als medewerker in de reisbranche kan je jezelf gratis registeren voor Travel College door gebruik te maken van je zakelijk e-mailadres. Maar samen met onze online partner SkillsTown hebben wij er nu ook voor gezorgd dat je bij het verlies van je baan nog een aantal maanden verder kan leren op Travel College! Wat moet je hiervoor doen?

Vul het formulier in via deze link en geef ons aan welk zakelijk e-mailadres we kunnen omzetten en wat je priv e-mailadres is.

Dan zorgen wij ervoor dat je verder kan leren in jouw eigen profiel. Had jij je nog niet geregistreerd en heb je jouw baan verloren? Dan kan je dit ook via het formulier aangeven en zorgen wij dat er een account aangemaakt wordt.
 
Ontwikkel jezelf verder naar een nieuwe baan met behulp van Travel College!
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.