Openstaande vacatures? Naamsbekendheid vergroten? Laten zien dat je je inzet voor duurzaamheid? Verzeker jouw reisbedrijf nog vóór 13 februari van deelname aan de Travel Challenge! Stuur een email naar info@reiswerk.nl

Personeel nodig? Deel je vacatures

Langzaam aan krabbelt de reisbranche weer op uit een diep dal. We zien dit ook in de cijfers op onze website. Mensen zijn weer actiever op vacaturepagina’s en er wordt weer vaker personeel gezocht. Reiswerk verbindt werkgevers en werkzoekenden in de zoektocht naar nieuwe personeel of juist een nieuwe baan. Daarom hebben we een oproep: Verwacht jouw organisatie dat er binnenkort nieuwe vacatures vrijkomen? Of hebben jullie al nieuwe vacatures beschikbaar? Deel het met ons (en onze achterban). Reiswerk heeft de grootste vacaturebank van de reisbranche waardoor jouw vacature terecht komt bij een relevante groep werkzoekenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de vacatures ook voorbij komen in onze populaire nieuwsbrief n dat ze onder de aandacht komen bij het UWV.
 
Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de nieuwe vacatures horen we graag alvast van jullie, werkgevers in de reisbranche, als er nieuwe vacatures vrij zijn of vrij komen. Je kan het ons hier laten weten.
 
Heeft jouw organisatie al vacatures online en wil je ze doorplaatsen bij ons? Ook dat is mogelijk. Elke werkgever kan zelf de vacature plaatsen en beheren op onze vacaturebank. Daarmee bereik je een grote, relevante doelgroep van werkzoekenden in de reisbranche.
 
Een vacature plaats je zo:

  • Log in met je werkgeversprofiel op reiswerk.nl.
    Heb je nog geen werkgeversprofiel? Registreer je dan via deze link.
  • Klik op de link 'Vacatures beheren'.
  • Klik op 'Nieuwe vacature plaatsen'.
  • Vul alle informatie over de vacature in, stel de publicatiedatum in en klik op 'Opslaan'.
  • De vacature wordt opgeslagen en gepubliceerd op de datum die je hebt opgegeven.
  • Ga naar boven en klik op "Vacature overzicht"
  • Controleer in het vacature overzicht of de vacature inderdaad gepubliceerd is (dat kan even duren).

 Heb je nog vragen? Mail ons dan op info@reiswerk.nl

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.