Volg nu kosteloos één van de drie nieuwe online STAP-opleidingen bij SkillsTown!

De reiswereld staat nooit stil. En jij als reisprofessional natuurlijk ook niet! Om jezelf te blijven ontwikkelen maak je natuurlijk al láng gebruik van Travel College. Met de STAP-subsidie ga je nog een stapje verder! Want naast het gratis leren over diverse onderwerpen in Travel College, kun je er ook voor kiezen om een meer verdiepende, betaalde opleiding te volgen. En dat laatste kan nu kosteloos!

levenlanglerenreiswerk.jpg

Het is al bijna 1 juli, de datum waarop je opnieuw een aanvraag kunt doen voor de STAP-subsidie van de overheid. Deze subsidie van maximaal € 1000,- per jaar kun je inzetten voor verschillende opleidingen. Bij onze partner SkillsTown kun je nu kiezen uit één van de drie nieuwste STAP-opleidingen: Vrouwelijk leiderschap, Spreken voor groepen of Succesvol ondernemen kun je leren. De kosten van de aangeboden STAP-opleidingen vallen precies binnen het STAP-budget, wat betekent dat je de door jou gekozen opleiding kosteloos kunt volgen! De drie nieuwste topopleidingen van SkillsTown, partner van Reiswerk en dé online opleider voor professionals, lichten we hieronder toe.

1. Vrouwelijk leiderschap

Veel topposities worden nog steeds grotendeels door mannen bekleed. Tegelijkertijd is er een grote behoefte aan een nieuwe bestuurscultuur en meer vrouwelijk leiderschap. Je bent een vrouwelijke leidinggevende met talent. Hoe kun je als vrouw je ‘feminiene’ leiderschapskwaliteiten meer de ruimte geven om tegenwicht te bieden aan ‘masculiene’ krachten?

In deze blended opleiding krijg je concrete handvatten om jezelf als vrouwelijk leider steviger te positioneren binnen je organisatie, je toegevoegde waarde te vergroten, een meer gelijkwaardige positie in te nemen binnen de organisatie en je zichtbaarheid en invloed binnen de organisatie te vergroten.

2. Spreken voor groepen

Vind je spreken voor groepen of klanten spannend? Ervaar geen stress meer als je een presentatie moet geven en leer hoe je een levendig verhaal vertelt dat mensen nooit meer vergeten door middel van verschillende technieken. In de opleiding ‘Spreken voor groepen’ ontdek je hoe je de beste spreker in jezelf naar boven haalt. Leer authentiek, vol zelfvertrouwen, inspirerend en met impact te presenteren!

In deze opleiding ga je aan de slag met het structureren van je presentatie, de inzet van je houding en stem, het gebruik van visuals, de ruimte en verschillende werkvormen. Je werkt daarbij aan een presentatie die je tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst houdt in een veilige setting van de groep. Na het volgen van deze opleiding raak je angst voor spreken voor groepen kwijt en sta je meer ontspannen voor je publiek.

3. Succesvol ondernemen kun je leren

Nieuwe manieren van denken en doen, visie, drive, doorzettingsvermogen, onderhandelingsvaardigheden, lef en optimisme. Dat zijn termen die we associëren met ondernemerschap. Maar wat is ondernemen nu eigenlijk precies en hoe kun je er een succes van maken?

In deze blended opleiding leer je je eigen ondernemerskwaliteiten beter kennen, zodat je die voortaan succesvol kunt inzetten voor je klanten. Waar anderen voorzichtig opereren en bang zijn voor het nemen van beslissingen met verstrekkende gevolgen, grijpen ondernemende personen hun kansen. Zij laten zich door wat tegenwind niet uit het veld slaan, doen dingen op een eigen wijze en hebben geleerd om naar hun intuïtie te luisteren.

Op SkillsTown vind je alle STAP-opleidingen bij elkaar. Zorg dat je op 1 juli 2022 klaar zit om je in te schrijven voor de STAP-subsidie! Hoe dat moet? Dát leggen we je uit in het webinar Gratis leerbudget (STAP-subsidie), ook terug te vinden in Travel College. De handleiding voor het aanvragen van het STAP budget vind je hier. Verdiep je snel in deze opleidingen en kies voor persoonlijke ontwikkeling!

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.