Oproep: werkt jouw bedrijf mee aan de e-learning Storytelling?

Reiswerk is een van de partners van de Thuiswinkel e-Academy. Daar waar in Travel College de focus ligt op soft skills en reisbranche specifieke trainingen, ligt de focus bij de e-Academy op het ontwikkelen van e-learnings met een focus op e-commerce. Door onze partnership, zijn al de e-learnings van de e-Academy ook aanwezig in het aanbod van Travel College. Er ligt nog een hele roadmap aan te ontwikkelen e-learnings voor de komende jaren. Een van deze e-learnings is de e-learning Storytelling.

savvas-kalimeris-ho3do8fkjkq-unsplash.jpg

Storytelling is natuurlijk bijzonder relevant voor de reiswereld, omdat hiermee reizen meer gaan leven, wat helpt in de verkoop naar de klant. Daarom leent deze e-learning zich er goed voor om praktische voorbeelden van reisorganisaties te implementeren. We zijn dan ook opzoek naar organisaties die praktische voorbeelden willen geven over storytelling, zodat Thuiswinkel e-Academy deze kan gebruiken om de e-learning meer te laten leven voor de cursist. Dit kan door het beantwoorden van een aantal vragen via e-mail. Help jij ons hierbij?

Op dit moment zijn er zo’n 18.000 mensen actief bezig met de e-learnings van de Thuiswinkel e-Academy. Dit zijn personen werkzaam in de reisbranche maar ook een hele grote groep daarbuiten (waaronder studenten). Naast dat je als bedrijf een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de medewerker in de reisbranche is het ook een hele mooie manier je bedrijf te promoten. Een win-win situatie dus!

Wil je meewerken of heb je vragen? Neem dan contact op met Laura Mooi, programmamanager Leren & Ontwikkelen via laura@reiswerk.nl

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.