Succesvolle webinar Nieuwe CAOs in de Reisbranche nu beschikbaar in Travel College

Afgelopen dinsdag heeft Reiswerk de zeer drukbezochte webinar Nieuwe CAO’s in de reisbranche, wat betekent dit voor mij? gegeven. In 45 minuten spraken Loes Dreschler (CNV) en Frank Radstake (ANVR) over de vier CAO’s, wat de wijzigingen precies in hielden en was er ruimte voor vragen.
 
Tijdens de webinar werd gesproken over de veranderende arbeidsvoorwaarden in de CAO Reisbranche. Hierbij werd o.a. ingegaan op de toeslagen bij bijzondere uren, vergoedingen bij bereikbaarheidsdiensten en de nieuwe afspraken over reisleiders & reisbegeleiders. Ook werd er kort stil gestaan bij de CAO Reiswerk en de CAO 3e ww-jaar.  Tot slot kwam de CAO Pensioen aan bod. Bij dit gedeelte van de webinar werd er een uitleg gegeven over de overstap van Reiswerk Pensioenen naar PGB. De reden voor de overstap en de gevolgen hiervan kwamen daarbij uitgebreid aan bod. Na afloop van de webinar was er nog de gelegenheid tot het stellen van vragen.
 
Heb je de webinar gemist en wil je het graag terugkijken? Log dan in op Travel College en bekijk de hele webinar direct terug!

Wil je de CAO Reisbranche inzien? Kijk hier
 
Heb je nog een vraag over de CAO’s? Kijk dan bij onze FAQ of neem contact met ons op.

 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.