Travel College gaat door; management op afstand en ziekteverzuim

Reismedewerkers maken met zoveel enthousiasme gebruik van Travel College, dat we hebben besloten om onze samenwerking met SkillsTown voort te zetten. Bij een nieuw jaar horen natuurlijk flink wat nieuwe e-learnings, van Hybride samenwerken tot Italiaans in twee weken. Vanaf maandag 4 oktober staan ze al online. Het zijn niet alleen cursussen, webinars, essentials en podcasts, maar ook nieuwe vormen van leren: we-learnings en scans. Komende maand lichten we elke week een aantal nieuwe learnings uit. Deze week de laatste nieuwe learnings; management op afstand en ziekteverzuim.
 
Management op afstand en ziekteverzuim
Op het gebied van management en HR staan er twee nieuwe essentials voor je klaar. In Leidinggeven op afstand krijg je vijf belangrijke tips en tijdens Een online selectiegesprek ontdek je hoe je je hier zo goed mogelijk op voorbereidt. Een andere uitdaging: medewerkers inwerken op afstand. Tijdens het webinar Remote onboarding leer je wat de beste aanpak is met een zes-stappenplan. Waar menig manager ook mee te maken heeft, is verzuim. In de essential Soorten ziekteverzuim leer je welke er zijn en hoe je omgaat met de verschillende soorten. De essential Ziekteverzuim signaleren leert je op welke signalen je moet letten om arbeidsverzuim te ontdekken, en hoe je omgaat met deze signalen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. In de e-learning Het voorkomen en terugdringen van ziekteverzuim leer je van Jacco van den Berg hoe je op een ziekmelding kunt reageren, waarom medewerkers behoefte kunnen hebben om zich ziek te melden en hoe je ziekteverzuim kunt beperken.
 
Reiswerk blijft graag bijdragen aan jullie (persoonlijke) ontwikkeling. We wensen jullie veel succes met ons nieuwe uitdagende leeraanbod!

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.