Travel College zoekt partners met interessante webinars en e-learnings!

30 jan 2019

Travel College is ht online leerplatform voor medewerkers in de reisbranche met een ruim en interessant aanbod van e-learnings, Webinars en Essentials. Reiswerk heeft dit leerplatform in samenwerking met SkillsTown, de grootste online opleider van Nederland, ontwikkeld met de gedachte dat online leren eigenlijk alleen maar voordelen kent. Duizenden reisprofessionals hebben zich inmiddels geregistreerd en zijn volop bezig met leren en ontwikkelen. Zo krijgt ‘Een leven lang leren’ steeds meer invulling binnen de reisbranche! En wellicht dat jouw content hier straks ook wel aan bijdraagt.

Travel College is continu in beweging

Op Travel College ligt de focus in het leeraanbod bij de ontwikkeling van soft skills. Denk hierbij aan thema’s als communicatie, marketing, e-commerce, positieve psychologie, timemanagement en andere persoonlijke vaardigheidstrainingen. Deze trainingen zullen regelmatig aangevuld worden met actueel aanbod.

Jouw content op Travel College

Omdat we reisprofessionals graag willen blijven voorzien van interessante cursussen en webinars die bijdragen aan hun ontwikkeling, zijn we op zoek naar nog meer waardevolle content. Misschien wel die van jou! Ben je in het bezit van leeroplossingen die perfect zouden passen binnen Travel College? Heb je bijvoorbeeld een gaaf webinar opgenomen waar reisprofessionals echt eens naar zouden moeten kijken? Of werk je voor een trainingsinstituut en hebben jullie interessante e-learnings tot jullie beschikking? Zullen we hier dan eens samen over in gesprek gaan?

Sommige thema’s hebben een streepje voor

Travel College is onder andere op zoek naar leeroplossingen binnen thema’s als duurzaamheid en klantgerichtheid. Want die willen we in de nabije toekomst graag een prominente plek geven binnen het aanbod van Travel College. Maar ook zijn we extra genteresseerd in onderwerpen als travel taaltrainingen en social media. Heb je iets anders op de plank liggen waarvan je overtuigd bent dat het waardevolle content is voor medewerkers in de reisbranche? Ook daar staan we voor open. Verras ons vooral met je voorstel, we zijn benieuwd! 

What’s in it for you?

De registraties op Travel College groeien flink door. En dat kan ook bijna niet anders, aangezien online leren momenteel hot is en alle medewerkers in de reisbranche gratis gebruik kunnen maken van ons leerplatform. Jouw content kan dan ook rekenen op een groot bereik. Met als gevolg daarvan meer bekendheid voor jou, en extra bezoekers op je website.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking met Travel College? Neem dan vrijblijvend contact op met Laura Mooi, onze Programmamanager Learning & Development, via laura@reiswerk.nl. Zij vertelt je er graag meer over! 
 
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.