Vacature alert: Reiswerk zoekt een Programmamanager Leren & Ontwikkelen

suitcase-1412996_2.jpg.jpg

Word jij enthousiast van alles wat met leren & ontwikkelen te maken heeft? En lijkt het jou wel wat om te werken binnen een organisatie met ambitieuze doelstellingen in de leukste branche van Nederland, de reisbranche? Dat komt goed uit, want Reiswerk zoekt een Programmamanager Leren & Ontwikkelen. 

In deze rol werk je nauw samen in een team van 3 enthousiaste collega’s. Je focus ligt voornamelijk op het opzetten en uitvoeren van projecten op het gebied van leren & ontwikkelen, om professionals en het HR-beleid van reisorganisaties aan te laten sluiten op de veranderende reisbranche. Jouw doel is om medewerkers in de reiswereld toekomstbestendig te maken én te houden. De basis daarvoor is gelegd, maar jij kan hier zeker nog een eigen draai aan geven. Een uitdagende functie dus.

Wat doe jij?
Een groot doorlopend project in jouw portefeuille is Travel College, het online leerplatform voor de hele reisbranche. Jij zorgt ervoor dat het opleidingsaanbod in dit platform goed aansluit bij de actuele leerbehoefte in de branche. De verdere professionalisering en content-uitbreiding van Travel College is één van jouw uitdagingen voor het komende jaar. Daarnaast voer je diverse andere projecten uit op het gebied van leren en ontwikkelen, bijvoorbeeld de organisatie van specifieke thema trainingen en de verdere uitrol van Travel College Students, een unieke samenwerking tussen bedrijfsleven en het onderwijs. Je vertegenwoordigt de reisbranche in verschillende overleggen van het toeristisch onderwijs.  
Bij alles wat je doet houd je de voortgang van de projecten bij: is alles nog volgens de gestelde programmalijnen en binnen het vastgestelde budget? Zo niet, dan ben je in staat om bij te sturen daar waar nodig.
Je onderhoudt nauwe contacten met toerisme-onderwijsinstellingen en werkgevers in de branche. En natuurlijk niet te vergeten, met het Reiswerk team!

Wat doet Reiswerk?
Reiswerk is het arbeidsmarktfonds voor de reissector. Wij zijn er voor iedereen die werkt in de reisbranche of dat zou willen. Ons doel is te zorgen voor voldoende toekomstbestendige reisprofessionals. Onze activiteiten zijn gericht op het aantrekken van nieuw talent en het behoud van medewerkers voor de reisbranche. Ook informeren we over arbeidsvoorwaarden en arbeidsmarktontwikkelingen in de reisbranche.


Wie ben jij?
Je bent pro-actief, een echte doener en werkt gestructureerd! En bij voorkeur ook nog eens een goede netwerker, die goed is in het onderhouden van relaties met collega’s en stakeholders. Daarnaast ben je kritisch, analytisch en een uitstekende projectmanager.

Verder:

 • beschik je over minimaal 4 jaar relevante werkervaring op het gebied van leren & ontwikkelen;
 • is het een dikke pré als je ervaring hebt met online leren;
 • heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • is ervaring met organisatievraagstukken, moderne onderwijskundige concepten in de praktijk en project- en stakeholdermanagement een bonuspunt!


Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract voor 32 – 36 uur per week, met een vooruitzicht op een vast dienstverband;
 • 5 weken vakantie en een week aan adv per jaar bij een 40- urige werkweek;
 • Een brutosalaris tussen € 3.500,- en € 4.500,- per maand bij een 40-urige werkweek.
 • Vakantiegeld én een 13e maand;
 • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Een ontzettend leuke functie in een ambitieus en gezellig team;

Laten we kennis maken!

Lijkt deze functie jou wel wat? Heb je vragen over deze baan of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Esther Gathier, manager Reiswerk via 06 – 86 86 38 40 / esther@reiswerk.nl. Wie weet maken we snel kennis!


 

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.