Webinar Veerkracht in je werk nu beschikbaar in Travel College!

Banner Website Webinar LammertKamphuis 2.jpg

Vandaag hebben ruim 70 medewerkers uit de reisbranche zich tijdens het live webinar "Veerkracht in je werk" met Lammert Kamphuis, laten informeren hoe zij om kunnen gaan met tegenslagen in het werk. Ook kwamen de gezonde effecten van spelen en humor uitgebreid aan bod en werden er meerdere denkmethodes gentroduceerd die je kunnen helpen om niet vast te blijven zitten in bepaalde gedachtepatronen. 

Tijdens het interactieve webinar konden deelnemers vragen stellen die direct live beantwoord werden door Lammert Kamphuis. Al met al geeft dit webinar je tools die je helpen om je veerkracht in je werk te versterken en verfrist weer aan de slag te gaan! Zeker in deze roerige tijd is dit webinar en de tips die gegeven worden, ontzettend interessant en relevant voor de reissector.

Was je niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen of wil je het nog eens terugkijken? Dat kan nu via Travel College! Het volledige webinar is vanaf vandaag in het aanbod opgenomen.

Omdat wij benieuwd zijn hoe jij het webinar ‘Veerkracht in je werk’ met Lammert Kamphuis hebt ervaren, willen wij je uitnodigen om het digitale evaluatieformulier in te vullen. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Gratis registreren en direct aan de slag
Ben je een medewerker in de reisbranche? Dan kun je na je registratie gratis starten met het terugkijken, waar en wanneer je maar wilt. En maak gelijk van de tijd gebruik om het overige aanbod te bekijken! Er zijn veel interessante cursussen en trainingen beschikbaar.

Er zijn zijn verschillende modules en leerlijnen toegevoegd die je verder kunnen helpen in het zoeken naar een nieuwe baan. Maar er zijn ook meer inhoudelijke modules aanwezig in bijvoorbeeld online marketing, welke een eerste stapje kunnen zijn tot een omscholing naar een andere functie of branche.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.