Openstaande vacatures? Naamsbekendheid vergroten? Laten zien dat je je inzet voor duurzaamheid? Verzeker jouw reisbedrijf nog vóór 13 februari van deelname aan de Travel Challenge! Stuur een email naar info@reiswerk.nl

Online leeroplossingen

We leren steeds meer online. En dat is wel zo praktisch, want online leren kun je doen waar en wanneer je maar wilt. Zo leer je snel en op een efficiënte manier meer over een specifiek thema. Of je leert jezelf in korte tijd nieuwe vaardigheden aan. Binnen Travel College kies je uit de volgende online leeroplossingen.

Scans

Een scan geeft je een goed inzicht in je eigen vaardigheden. Wanneer je weet waar je talenten liggen, is het nog gemakkelijker om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven.

E-learnings

Dit zijn interactieve cursussen over een specifiek thema, voor als je tijd hebt om intensief te leren. Aan de hand van verschillende hoofdstukken loop je het betreffende thema door. Je maakt oefeningen, bekijkt ondersteunende video’s en leert van voorbeelden uit de praktijk. Na afronding ontvang je een certificaat.

Webinars

Een expert vertelt in 30 minuten over de highlights van een bepaald thema. Heb je na afloop een vraag, dan mag je die per e-mail toesturen. Een webinar kun je bekijken waar en wanneer het jou uitkomt.

Podcasts

Met podcasts kun je ook onderweg aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Podcasts zijn namelijk overal en op elk moment te beluisteren.

Essentials

Met essentials (microcursussen) leer je binnen enkele minuten de essentie van een bepaald onderwerp. Iedere essential kan tekst, video’s, links, bestanden en contactgegevens van een expert bevatten.

We-learnings

Sommige onderwerpen zijn erg geschikt om samen met een collega te behandelen. Denk bijvoorbeeld aan samenwerken. De We-learnings geven je de mogelijkheid om samen met anderen te leren.

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.