Online leeroplossingen

Online leren is razend populairder en dat is begrijpelijk! Het biedt de flexibiliteit om te leren waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu snel kennis wilt opdoen over een specifiek onderwerp of nieuwe vaardigheden wilt leren, online leren is een efficiënte manier om dit te doen. Bij Travel College kun je kiezen uit diverse online leeroplossingen. Bekijk ze hieronder!

Wat vind je op Travel College?

Scans

Een scan geeft je een goed inzicht in je eigen vaardigheden. Als je weet waar je talenten liggen, is het nog makkelijker om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven.

eLearnings

Als je de tijd hebt om intensief te leren, dan zijn onze interactieve eLearnings over een specifiek thema echt iets voor jou. Je doorloopt het betreffende thema aan de hand van verschillende hoofdstukken, waarbij je oefeningen maakt, ondersteunende video's bekijkt en leert van voorbeelden uit de praktijk. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat als bewijs van je nieuwe vaardigheden.

Webinars

Binnen 30 minuten de highlights van een bepaald onderwerp horen? Experts spreken tijdens onze webinar over verschilede thema's. Heb je na afloop een vraag, dan mag je die per e-mail toesturen. De webinars kun je bekijken waar en wanneer het jou uitkomt.

Podcasts

Met podcasts kun je ook onderweg aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Podcasts zijn namelijk overal en op elk moment te beluisteren.

Essentials

Met essentials (microcursussen) leer je binnen enkele minuten de essentie van een bepaald onderwerp. Onze essentials kunnen bestaan uit tekst, video’s, links, bestanden en contactgegevens van de expert.

We-learnings

Sommige onderwerpen zijn erg geschikt om samen met een collega te behandelen. Denk bijvoorbeeld aan samenwerken. De We-learnings geven je de mogelijkheid om samen met anderen te leren.

Ga naar Travel College
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.