Voorlichtingsinformatie voor mijn studenten

Je bent opleider en je wilt je studenten met gedegen kennis en kunde afleveren aan het einde van hun studie. Reiswerk helpt je daar graag een handje bij met informatie, gastlessen en tools.

Reiswerk Facts & Figures

Reiswerk doet al jarenlang arbeidsmarktonderzoek. De Reiswerk Facts & Figures geven je een actueel een actueel beeld van de werkgelegenheid en instroom in de reisbranche.
Kijk hier

Info over functies in de reiswereld

Welke functies zijn er in de reiswereld en wat houden die in? Reiswerk biedt je volop informatie over de veelzijdige functies die er zijn in de reiswereld, inclusief een beroepenfilmpje waarin reisprofessionals zelf vertellen over hun baan. Maak er gerust gebruik van in je lessen!
Meer weten?

Future proof travel employees

Reiswerk heeft samen met de reisbranche onderzocht aan welke type medewerkers de reisbranche nu en de komende jaren behoefte heeft. Deze informatie kun je niet alleen gebruiken bij de inrichting van je lesprogramma’s, maar ook als lesstof gebruiken.
Lees meer

Gastcolleges

Wil jij jouw studenten op de hoogte brengen van de laatste trends en ontwikkelingen in de reisbranche? En van de competenties die je nodig hebt voor een succesvolle carrière in de reisbranche? Vraag dan een gastles van Reiswerk aan!
Meer weten?

Beroepsbeeldworkshop

Wil jij dat je studenten met het juiste beroepsbeeld voor ogen een keuze maken voor werken in de reisbranche? Vraag dan vandaag nog de beroepsbeeldworkshop van Reiswerk aan!
Meer weten?

Reiswerk Studenten Challenge

Wil jij jouw beste hbo-studenten laten ervaren wat het werken in de reiswereld inhoudt? En wil je ze een podium bieden om de reiswereld te laten zien wat ze in huis hebben? Doe dan mee aan de Reiswerk Studenten Challenge!
Meer weten?

Onderzoek en promotie

Reiswerk financiert fundamenteel onderzoek naar belangrijke thema’s die de toekomst van de reisbranche bepalen. Als jouw hbo of universitair student in aanmerking wil komen voor deze financiering moet hij of zij wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Weten welke? We zetten het graag voor je op een rij!
Kijk hier

Waar heb jij een vraag over?

Top vacatures

Marketing- en communicatiemedewerker parttime 20-24 uur
16 - 24 uur p/w bij Euronature in Sprang-Capelle
Account Manager Business Travel
> 40 uur p/w bij OpenSkies in Amsterdam
Reisadviseur (m/v) bij SNP Natuurreizen (32 uur)
32 - 40 uur p/w bij SNP Natuurreizen in Nijmegen