Event:

Meetup: Inzicht in gedrag (Reiswerk Profiel Analyse)

  • Datum 22-03-2018, 14:00 - 16:00
  • Locatie Locatie Reiswerk,
    Baarnsche Dijk 10, Baarn
  • Max aantal bezoekers 15
Heb je onlangs een Reiswerk Profiel Analyse gedaan en wil je weten hoe je de uitkomsten moet interpreteren zodat je er nóg meer uithaalt voor jezelf? Meld je voor 8 maart aan voor deze speciale Meetup!
 

profiel-analyse-algemeen-(1).jpgLoopbaancoach Monique van Aalst geeft gedurende de meetup een overzicht in welke gedragsstijlen er zijn, welke talenten erbij horen en hoe de verschillende stijlen/talenten complementair kunnen zijn in een team. Ook laat ze zien welke communicatiestijlen passen bij de verschillende types. De meetup helpt je duiding te geven aan je eigen gedrag en talent te herkennen in anderen.

LET OP: Vol=Vol! Deze meetup is alleen gratis toegankelijk voor werkgevers en medewerkers in de reisbranche en na het voltooien van de Reiswerk Profielanalyse. Aanmelden kan tot uiterlijk 8 maart! Reiswerk behoudt zich het recht voor om de Meetup te cancelen bij onvoldoende deelnemers.

Wil je als werkgever of als medewerker in de reisbranche ook gebruik maken van de Reiswerk Profiel Analyse? Vraag hem dan nu tijdelijk tegen een gereduceerd tarief aan via deze pagina.

Over de Reiswerk Profiel Analyse

De Reiswerk Profiel Analyse is een internationaal gevalideerd instrument gebaseerd op de DISC theorie. De tool draagt bij aan een eerlijk en positief zelfbeeld en helpt jou om keuzes te maken die passen bij wie jij bent.

In slechts 8 minuten tijd geeft de Reiswerk Profiel analyse je antwoord op vragen als:
 - Wat zijn mijn motivatoren?
 - In welke werkomgeving voel ik mij prettig?
 - Waar ben ik van nature goed in?
 - Wat voor gedrag laat ik zien op de werkvloer?
 - Welke sterke punten breng ik mee binnen mijn team?
 - Wat wil ik eigenlijk?

De rapportage die volgt uit het invullen van de scan wordt alleen met jou gedeeld en kun je gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling en/of om te bespreken met je leidinggevende. En dat helpt je echt verder!

Aanmelden

Afmelden

Datum:*

Waar heb jij een vraag over?