Event:

Workshop Functiewaardering Maart 2018 (VOL)

  • Datum 13-03-2018, 14:00 - 16:00
  • Locatie Baarn (kantoor Reiswerk)
  • Max aantal bezoekers 15

Let op: Het maximum aantal van 15 deelnemers voor deze workshop is inmiddels bereikt. Mocht je je aangemeld hebben en toch niet kunnen komen, meld je dan hiernaast af zodat we iemand anders blij kunnen maken met jouw plek. Wil je op een wachtlijst? Neem dan even contact op met Miranda Wiltenburg, via miranda@reiswerk.nl.

Reiswerk organiseert jaarlijks een workshop functiewaardering. Deze workshop is bedoeld voor HR professionals en overige medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het werken met het functiehuis voor de reisbranche (op basis van de cao voor de reisbranche). 

Als werkgever (veelal HR-professional) ben je wellicht tegen diverse vragen aangelopen op het moment dat je aan de slag bent gegaan met het indelen van de functies binnen jouw reisbedrijf. Om je hierbij te ondersteunen, besteed Reiswerk, in samenwerking met specialisten van adviesbureau EVZ, ook in 2018 aandacht aan het werken met het functiehuis.

Op 13 maart 2018 organiseert Reiswerk een zeer praktische workshop waarin we onder meer gaan oefenen met het indelen van functies binnen jouw reisbedrijf die niet terugkomen in het functiehuis (denk aan een SEO Specialist, een controller of een HR-manager). En natuurlijk is er ruimte voor het beantwoorden van al jouw vragen. Na afloop van deze workshop worden de belangrijkste aandachtspunten op papier gezet en verspreid onder alle werkgevers in de branche.

Vragen? Laat het weten aan Miranda Wiltenburg (Projectmanager Arbeidszaken bij Reiswerk). 

Deelname is gratis.

Afmelden

Waar heb jij een vraag over?