Event:

Business Course RSC18

  • Datum 25-05-2018 - 29-05-2018, 08:00 - 20:00
  • Locatie Playa d'en Bossa, Ibiza

Studeer jij binnenkort af of ben jij recent afgestudeerd op HBO of WO niveau? Heb jij affiniteit met e-commerce, marketing, ict of business intelligence? En ben jij benieuwd wat de travel industrie jou te bieden heeft? Dan is dé business course van de reiswereld RSC, ofwel de Reiswerk Studenten Challenge, écht iets voor jou!

LET OP: De inschrijftermijn is verstreken. Aanmelden voor RSC18 is niet meer mogelijk. Begin april maken we de selectie bekend.

Chance of a lifetime
De Reiswerk Studenten Challenge is een vijfdaagse business course in het buitenland. Een chance of a lifetime, waarin je kunt bouwen aan je persoonlijke netwerk en je carrière een flinke boost kunt geven. Bovendien een onvergetelijke ervaring waar je jaren later nog over praat en waarin je ontzettend veel leert! Je doet dit tijdens een vijfdaagse volledig verzorgde reis naar Ibiza.

Jij werkt daar samen met 60 andere laatste jaars studenten in teams aan een actueel business concept voor de travel industrie. Je wordt inhoudelijk uitgedaagd en je krijgt waardevolle feedback van coaches en professionals uit de travel industrie. ​De aanwezigheid van bijna 20 toonaangevende bedrijven uit de travel industrie maakt dit een unieke kans om te laten zien wat je in huis hebt, te netwerken en wellicht een baan te scoren. 

Reiswerk talent van het Jaar 2016En.. Wie weet word je wel verkozen tot Travel Talent van het Jaar! Een titel waarmee je jezelf nog eens extra in de kijker speelt bij recruiters. Ook ga je in November 2018 mee naar het ANVR Congres in Portugal, waar je de kans krijgt je te presenteren aan alle aanwezigen en je daarnaast kunt bouwen aan je netwerk in de travel industrie!

Wie ben ik en waar ligt mijn kracht?
Naast inhoudelijke uitdaging en feedback van coaches, krijg je ook een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) aangeboden! Want jezelf écht leren kennen is de eerste stap naar persoonlijk groei en succes. ​

Sebastiaan Labrie Reiswerk Studenten ChallengeWie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat motiveert mij? Welke talenten maken mij uniek en waar krijg ik energie van? Je krijgt dat inzicht in gedrag en motivatie met de Reiswerk Profiel Analyse! Een internationaal gevalideerd instrument gebaseerd op de DISC theorie. De tool draagt bij aan een eerlijk en positief zelfbeeld en helpt jou om keuzes te maken die passen bij wie jij bent. Dit alles om het beste uit jezelf en elkaar te halen.
 
Reeds bevestigde sprekers
Frank Oostdam (Directeur ANVR), Tanja Dik (Director Consumer Products & Services), Joost Thania (Directeur Thika Travel), Esther Jacobs (digital nomad) en Sebastiaan Labrie (JustCurious) is voor het 7e jaar dagvoorzitter van de challenge.
 

All work, no play? No way!​
Naast hard werken en persoonlijke ontwikkeling is er uiteraard ook ruimte voor fun. Zo hebben we oa in Turkije genoten van relaxte boottochten en de bars in Belek bezocht, in Macedonie tochten gemaakt met vervoersmiddelen variërend van 1 PK tot 100 PK en in Marokko de medina van Marrakech verkend en in de woestijn op quads en kamelen gereden. 

Speeddate met recruiters
Enkele weken na afloop van de business course wordt ook nog een Speeddate event georganiseerd. Tijdens dat event kunnen de (ex)deelnemers speeddaten met recruiters van verschillende bedrijven in de reisbranche. Een perfect moment om met interessante reisbedrijven in contact te komen voor stages, traineeships of zelfs banen.


Nieuwsgierig geworden?
Maar heb je nog een laatste zetje nodig? Laat je dan overtuigen door een aantal oude deelnemers van de business course in de video hieronder! En kijk hier voor een impressie en aftermovie van het afgelopen jaar.

Wie zoeken we?
Bijna of recent afgestudeerde HBO of universitaire bachelor- of masterstudenten, met een affiniteit voor tourism management, e-travel, e-commerce, (online) marketing, ICT, business intelligence of data science.
Je bent benieuwd naar de travel industrie en herkent in jezelf een focus op resultaat en de wil om het verschil te maken. Je bent authentiek, nieuwsgierig en kunt goed in een team werken. 

De selectieprocedure
De selectieprocedure voor de business course bestaat uit meerdere onderdelen. De selectie vindt plaats op basis van je CV en motivatie.

Belangrijke data:
- Selectie bekend: 10 april 2018
- Kick-off: 17 mei 2018
- De business course: 25 mei 2018 t/m 29 mei 2018
- Speeddate event: 19 juni 2018

Ga jij de uitdaging aan?
De Reiswerk Studenten Challenge is een unieke ervaring om te ontdekken of de travel industrie wat voor je is én je carrière in de travel industrie mee te starten. Durf jij de uitdaging aan? Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de Challenge op onze Facebookpagina en wie weet ben je volgend jaar van de partij!

Waar heb jij een vraag over?