Nieuws

Veranderen of verdwijnen.. Wat doet veranderen met medewerkers?

Gepubliceerd op: 18-10-2017

Annemiek van der Schaft werkt als HR-professional bij NHTV Breda University of Applied Sciences en doet sinds januari van dit jaar in opdracht van Reiswerk, CELTH en NHTV promotieonderzoek naar de impact die de continue veranderingen in de reiswereld hebben op medewerkers in die branche. ‘Als we inzicht hebben in wat er voor werknemers toe doet, waar en hoe zij geraakt worden door het veranderproces, dan kunnen we daar in de toekomst beter op inspelen.’ 

Bekijk het bericht

Een calamiteit op een reisbestemming? Wat gebeurt er dan achter de schermen?

Gepubliceerd op: 23-09-2017

Werken in de reisbranche betekent uitdagend en afwisselend werk. Geen dag is hetzelfde! En dat is zeker zo als er op een reisbestemming een calamiteit gebeurt. Wat gebeurt er op zo’n moment bij een reisbedrijf achter de schermen? En hoe werken allerlei functies binnen een reisbedrijf op zo'n moment met elkaar samen om de reizigers zo goed mogelijk te begeleiden?

Bekijk het bericht

Vakantie!!

Gepubliceerd op: 10-07-2017

Voor veel professionals in de reisbranche staat de zomervakantie voor de deur! Misschien heb je vragen over het aantal verlofdagen dat je hebt of hoe het met vakantie zit als je ziek bent? Wij geven je de antwoorden!

Bekijk het bericht
< 1 2 3 >

Waar heb jij een vraag over?