Nieuws

8 trends in de arbeidsmarkt deel 3: Salaris, de Basis en Vraag & Aanbod

Gepubliceerd op: 21-11-2017

De arbeidsmarkt is weer aan het aantrekken. Dat is geen trend, maar een feit, ook in de reisbranche. Vorige week gingen we al in op Vaste flex, Vergeet je huidige werknemers niet en De Employee Journey van groter belang dan ooit. Deze week gaan we in op de drie laatste trends: Een goed salaris is niet voldoende, De basis op orde en Vraag en aanbod sluiten niet op elkaar aan.

Bekijk het bericht

8 trends in de arbeidsmarkt deel 2: Vaste flex, Huidige werknemers & De employee journey

Gepubliceerd op: 31-10-2017

De arbeidsmarkt is weer aan het aantrekken. Dat is geen trend, maar een feit, ook in de reisbranche. Vorige week gingen we al in op Meten is weten & Een sterk merk. Deze week gaan we in op de volgende drie trends: Vaste flex, Vergeet je huidige werknemers niet en De Employee Journey van groter belang dan ooit.

Bekijk het bericht

8 trends in de arbeidsmarkt deel 1: Meten is weten & Een sterk merk

Gepubliceerd op: 26-10-2017

De arbeidsmarkt is weer aan het aantrekken. Dat is geen trend, maar een feit, ook in de reisbranche. Integron zette 8 trends voor de arbeidsmarkt in 2018 op een rij. Reiswerk maakt de vertaalslag naar de reisindustrie. Deze week gaan we in op de eerste twee trends: Meten is weten & Een sterk merk! Deze week gaan we in op de eerste twee trends: Meten is weten en Een sterk merk!

Bekijk het bericht
< 1 2 3 4 >

Werken voor merken

Waar heb jij een vraag over?