Nieuws

Binnen een overspannen arbeidsmarkt op zoek naar ICT Professionals?

Gepubliceerd op: 14-05-2018

Dat de ICT-arbeidsmarkt overspannen is hoeven we niemand meer te vertellen. De berichten over het tekort aan ICT-professionals vliegen je om de oren en het aantal ICT-vacatures neemt een gigantische vlucht. ISense, specialist in ICT Recruitment en Detachering, heeft voor Reiswerk een aantal tips op een rij gezet over hoe jouw vacature opvalt tussen het vacaturegeweld!

Bekijk het bericht

Werkweek medewerkers reisbedrijven stijgt in uren aantal

Gepubliceerd op: 01-05-2018

Veel landen in de wereld vieren vandaag de dag van de arbeid, in België noemen ze het zelfs ‘Feest van de arbeid’. Een dag waarop men de strijd viert van de arbeidersklasse voor betere arbeidsomstandigheden. De reisbranche laat in haar meest recente arbeidsmarktcijfers zien dat de werkweek van medewerkers stijgt. En uit de cijfers blijkt daarnaast dat de medewerkers heel bevlogen zijn en met veel plezier in de reisbranche werken. 

Bekijk het bericht

Women in travel: Facts & Figures

Gepubliceerd op: 08-03-2018

Het is #InternationaleVrouwendag, en dat moet 68% van de reisbranche aanspreken. Dat is namelijk het percentage vrouwen in onze sector. Benieuwd naar meer facts en figures over vrouwen op onze arbeidsmarkt? Lees snel verder!

Bekijk het bericht

Werken voor merken

Waar heb jij een vraag over?