Jouw reactie is bepalend voor imago ‘Werken in de reisbranche’!

Gepubliceerd op: 20-06-2017

Werk je in de reisbranche? Dan is dit onderzoek ontzettend belangrijk voor jou!

Jouw mening is medebepalend voor het arbeidsmarktimago van de reisbranche. Met jouw antwoorden, kunnen wij, Reiswerk, een realistisch beeld schetsen van het werken in de Reisbranche en daar passende projecten voor medewerkers bij ontwikkelen.

Waarom werkt men in deze branche, wat zijn de positieve kenmerken, waar kan de reisbranche werkgever in zijn werkgeversmerk groeien? Ook de aansluiting van de juiste opleidingen, kan worden verbeterd met hulp van jouw antwoorden. En we kunnen zien hoe de reisbranche het doet op verschillende thema’s als thuiswerken, flexibele arbeid ten opzichte van andere branches.

Uiteraard is de anonimiteit van jouw antwoorden geborgd. Voor iedere 50 ingevulde enquêtes, delen we een cadeaubon uit. Jouw mening vinden wij heel belangrijk! Alvast bedankt voor je deelname.
http://www.enqueteviainternet.nl/reiswerk_medewerkers
Heb je de enquête al ingevuld, dan is deze mail voor jou niet van toepassing.

Ben je werkgever in de reisbranche? Dan verdient het invullen van deze enquète zich meteen terug!

Als werkgever ontvang je namelijk een exclusieve dataset met herkomst- en inkomensgegevens van de medewerker in de reisbranche.Werkgevers hebben eind vorige maand deze vragenlijst http://www.enqueteviainternet.nl/reiswerk_werkgevers ontvangen voor deelname aan het Reiswerk arbeidsmarktonderzoek. Gevraagd wordt naar medewerkersaantallen, carrière-ontwikkeling, verdeling naar functies, vooropleiding en je oordeel over de aansluiting van het onderwijs. Met deze cijfers kan Reiswerk de werkgevers laten zien waar de reisbranche verschilt ten opzichte van andere branches, een nog completer overzicht bieden in ondermeer waar talent vandaan komt en aan welke sectoren we het talent ook weer verliezen.
 
Speciaal voor werkgevers die meedoen is er een uitgebreidere dataset beschikbaar met data uit bestaande bronnen, zoals CBS en belastingdienst op het gebied van herkomst, achtergrond en inkomenshoogtes van de reisbranche medewerkerspopulatie. Het onderzoek staat nog 1 week open, doe je mee?
 
En herinner je ook nog 1 keer je medewerkers om mee te doen aan de medewerkersvragenlijst die gaat over betrokkenheid, drijfveren, etc.Deze gegevens zijn goed te gebruiken voor de recruitment en employer branding van uw reisbedrijf. Invullen van de enquête duurt 10 minuten en voor iedere 50 afgeronde enquêtes verloot Reiswerk een cadeaubon t.w.v. €25,- Verspreid je de medewerkers-vragenlijst onder je medewerkers? http://www.enqueteviainternet.nl/reiswerk_medewerkers

Met een goede respons kan Reiswerk, een realistisch beeld schetsen van het werken in de Reisbranche dat ten goede komt aan het aantrekken en motiveren van het juiste (toekomstig) talent. En bovendien kan Reiswerk op basis van de resultaten nieuwe projecten definiëren die zorgen voor voldoende toekomstbestendige professionals in de reisbranche. En daar heeft de hele reisbranche baat bij.

Heb je vragen over het arbeidsmarktonderzoek? Mail Rian Verkooijen, arbeidsmarktspecialist Reiswerk, op rian@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?